Lift 4,5" Rough Contry
Moderator: Mroczny
Lift 4,5" Rough Contry
Witajcie,
Co sądziecie o Rough Country? Ktos mial, uzywal? Jakies opinie?
Co sądziecie o Rough Country? Ktos mial, uzywal? Jakies opinie?
- stebel
- Kontaktowanie:

Bardzo osiada...i do tego nierowno. W jednym zestawie czesto zdarza sie ze polowa podzespolow jest na maksa twarda a polowa miekka....powoduje to nierowna i wrecz niebezpieczna prace takiego zawieszenia.
Zle dobrane amorki w zestawach...czesto sa za krotkie co powoduje ze szybko padaja.
Dlugo by wymieniac...generalnie jedna z najgorszych firm na rynku.
Oczywiscie trafaiaja sie zestawy dobrze dobrane...ale ja bym nie ryzykowal.
Wybierz cos z RE, OME lub Claytona.
Si vis pacem para bellum.
Zastanawia mnie jedno... skoro są takie kiepskie to jakim cudem RC sprzedaje je od lat i można w necie zobaczyć filmiki czy zdjęcia gdzie nikt się nie wstydzi że ma ten "kiepski" lift?
Jest/był na forum człowiek który miał tę zawiechę i sobie chwalił, sam miałem parę rzeczy z tej firmy i nie miałem żadnych zastrzeżeń. Jest w Polsce firma która tym handluje i daje gwarancję na nie więc chyba można spróbować
Jest/był na forum człowiek który miał tę zawiechę i sobie chwalił, sam miałem parę rzeczy z tej firmy i nie miałem żadnych zastrzeżeń. Jest w Polsce firma która tym handluje i daje gwarancję na nie więc chyba można spróbować

Racja jest jak dziura w d...,każdy ma swoją:)21