Strzela w filtr powietrza
Moderator: Mroczny
Strzela w filtr powietrza
mój cherokee jak jest zimny ma ciężko palić strzela w filtr powietrza aż w końcu zapali,
jest to 4.0 benzyna +gaz,zapala na benzynie poxniej sam zmienia na gaz,wymieniłem świece i przewody.
Proszę o pomoc
jest to 4.0 benzyna +gaz,zapala na benzynie poxniej sam zmienia na gaz,wymieniłem świece i przewody.
Proszę o pomoc
Re: Strzela w filtr powietrza
zapłon masz ustawiony?? 

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
A dobrzeMłotek372 pisze:tak

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
chyba tak
A z którego roku ten cherokee w 4.0 masz zapłon regulowany przez sterownik do 90 roku renix od 91 mopar więc nie ma co regulować (zaworów też w tym silniku się nie reguluje). Kluczykowanie robiłeś- pokazuje jakieś błędy. Jak ciepły to jest dobrze czy też wariuje
Jak masz cherokee z przed 91 to sprawdź wszystkie przewody od podciśnienia.
Jak masz cherokee z przed 91 to sprawdź wszystkie przewody od podciśnienia.
był Muscel , Uaz
jest jeszcze ZJ 4,0 i MATIZ 5,2
jest jeszcze ZJ 4,0 i MATIZ 5,2
masz penisowe:Młotek372 pisze:mój cherokee jak jest zimny ma ciężko palić strzela w filtr powietrza aż w końcu zapali,
Proszę o pomoc
kable WN
świece
gaz
regulację gazu
zapłon źle ustawiony
zawory źle ustawione
koniec przekazu

Ale ma dpbrego pipaLR_Olek pisze:masz penisowe:Młotek372 pisze:mój cherokee jak jest zimny ma ciężko palić strzela w filtr powietrza aż w końcu zapali,
Proszę o pomoc
kable WN
świece
gaz
regulację gazu
zapłon źle ustawiony
zawory źle ustawione
koniec przekazu

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
i założył już trzeci wątek z podobnym pytaniem,klucz13 pisze:Ale ma dpbrego pipaLR_Olek pisze:masz penisowe:Młotek372 pisze:mój cherokee jak jest zimny ma ciężko palić strzela w filtr powietrza aż w końcu zapali,
Proszę o pomoc
kable WN
świece
gaz
regulację gazu
zapłon źle ustawiony
zawory źle ustawione
koniec przekazu![]()

Ma czas do se jeszcze z 12 pierdyknieLR_Olek pisze:i założył już trzeci wątek z podobnym pytaniem,klucz13 pisze:Ale ma dpbrego pipaLR_Olek pisze: masz penisowe:
kable WN
świece
gaz
regulację gazu
zapłon źle ustawiony
zawory źle ustawione
koniec przekazu![]()

nie pierdyknie
od tej pory będzie zakładał przemyslane topiki obfitujące w rzetelny i poprawny opis nietypowego i nieporuszanego dotychczas problemu
nie jest przecież neandertalczykiem
od tej pory będzie zakładał przemyslane topiki obfitujące w rzetelny i poprawny opis nietypowego i nieporuszanego dotychczas problemu
nie jest przecież neandertalczykiem