Witam
Panowie Jeepowcy, czy jest taki Grand Cziroki I który ma na środku z tyłu normalny pas. Za normalny rozumiem bezwładnościowy a nie Amerikański biodrowy. Od którego rocznika można to szukać o ile w ogóle?
Czy w Cheerokach taki był?
Jeszcze jedno czy ktoś z was próbował zamontować w Jeepie trzy foteliki dla dzieci na tylnej kanapie?
Pasy w jepie
Moderator: Mroczny
Pasy w jepie
wymarzone V8!
HondaVTR1000diabeł
Jestem wielki, jestem łysy, i wpierd... wciąż irysy!
HondaVTR1000diabeł
Re: Pasy w jepie
Chyba nie bylo, przynajmniej nie przypominam sobie zebym widzial. 

Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
Przez Grand Cziroki masz na myśli ZJ/ZG? Bo było kilka generacji. W ZJ nie było pasów bezwładnościowych na środkowym miejscu. Natomiast rzadko, acz trafiały się z podłokietnikiem rozkładanym w fotelik dla dziecka. Taki mały transformers
Nie widzę jednak przeciwwskazań, żeby kupić nowy pas i zamontować.

Grand I. hm a jak rozpoznać ten podłokietnik który się rozkłada. Widać to jak są zdjęcia tylnej kanapy???? pisze:Przez Grand Cziroki masz na myśli ZJ/ZG? Bo było kilka generacji. W ZJ nie było pasów bezwładnościowych na środkowym miejscu. Natomiast rzadko, acz trafiały się z podłokietnikiem rozkładanym w fotelik dla dziecka. Taki mały transformers![]()
Masz patent na montaż środkowego fotela? z reguły jest w siedzeniu zamontowany...
wymarzone V8!
HondaVTR1000diabeł
HondaVTR1000diabeł
Radek
pierw zobacz czy kształt tylnej kanapy pozwala na zamontowanie fotelika po środku
. A jak byś szukał granda to mogę ci podesłać info na pw kto ma takiego granda w super stanie 5.2v8 z sekwencja