Witam, Jestem nowy na forum.
Mam do was doświadczonych forumowiczów pytanie. Otóż mój tata posiada Jeepa Cherokee Sport 98 XJ i jak silnik jest zapalony to na luzie strasznie drążek wibruje i trochę się tłucze. Czy to jest normalne w jeepach? Poziom oleju w skrzyni jest dobry. Proszę o odpowiedź
Problemy ze skrzynią
Moderator: Mroczny
-
- jestem tu nowy...
Re: Problemy ze skrzynią
Jaki drążek i jaki silnik.
Od ogłoszeń jest giełda. Poczytaj regulamin.
Od ogłoszeń jest giełda. Poczytaj regulamin.
Zdrapek i poharatka
-
- jestem tu nowy...
Co? Pisze że mam problem bo drążek przy jeepie mojego taty strasznie skacze i wibruje, chciałem się zapytac co może być tego przyczyną? Czy jest coś nie tak czy to normalka? Czytaj dokładnie
- lesio jeep
-
zapomniales sprecyzowac ze jeep jest bezowy metalic i ma przyciemnane szybypiotreek070 pisze:Co? Pisze że mam problem bo drążek przy jeepie mojego taty strasznie skacze i wibruje, chciałem się zapytac co może być tego przyczyną? Czy jest coś nie tak czy to normalka? Czytaj dokładnie

czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
Nie co tylko ogłoszenie sprzedaży opon.
Napisałeś gdzieś że jeep twojego taty w którym telepie sie gała to gnojopijca 2.5 td vm ?
Napisałeś gdzieś że jeep twojego taty w którym telepie sie gała to gnojopijca 2.5 td vm ?
Zdrapek i poharatka
-
- jestem tu nowy...
A za tam to to sorki. No tak 2.5 td vm .