rejestrator
Moderator: Marcin-Kraków
rejestrator
chciałbym kupić rejestratory do aut. Tylko i wyłącznie do rejestrowania drogi - bez ciśnienia na jakość i dodatki. Ma być małe i ma działać...
Re: rejestrator
Czy to zapytanie ofertowe

Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
-
-
flexiti 222
czy jakoś tak, małe, zgrabne, polecił mi forumowy kolega i jestem bardzo zadowolony .
czy jakoś tak, małe, zgrabne, polecił mi forumowy kolega i jestem bardzo zadowolony .
Ten kto wolny nad swym losem nie płacze
Lepsze Polskie gówno w polu,niźli fiołki w Neapolu
nie, nie zapytanie. Chyba, ze jest ktoś kto tym hienuje...
bzdurny zakup ale nie chce mi się dumać co ma sens, nie znam się i wierzę, ze ktoś przede mną wybrał mądrze
bzdurny zakup ale nie chce mi się dumać co ma sens, nie znam się i wierzę, ze ktoś przede mną wybrał mądrze
G1WH
Kupiłem ojcu. Jakość nagrań świetna. Dużo lepiej niż dwa razy droższe MIO. Szeroki kąt - 140stopni. Gsensor na wszelki wypadek jest.
Jedyna wada G1WH to niespecjalny wygląd.
Jakbyś się decydował uważaj na podróbki.
Kupiłem ojcu. Jakość nagrań świetna. Dużo lepiej niż dwa razy droższe MIO. Szeroki kąt - 140stopni. Gsensor na wszelki wypadek jest.
grzechu
LR Discovery II TeDePińć
LR Discovery II TeDePińć
-
-
Ja mam jakieś starsze Presigio i nie polecam.
Mam nadzieję że pomogłem.
Mam nadzieję że pomogłem.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
Kupiłem to:
http://allegro.pl/kamera-samochodowa-re ... 05207.html
Jest małe, stabilne, tanie i...działa OK.
W C-klasie za(przed) lusterkiem wstecznym się chowa.
http://allegro.pl/kamera-samochodowa-re ... 05207.html
Jest małe, stabilne, tanie i...działa OK.
W C-klasie za(przed) lusterkiem wstecznym się chowa.
Blaupunkt HD1080 - małe, jakość hd w dzień i w nocy, czujnik ruchu, możliwość nagrywania 8h w pętli - filmiki 5min lub ciągły.
Zbowid

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
Szyba była brudna na pewno... 

Zbowid

- wojtek_kom
-
Zakupić podczas promocji w markecie, koniecznie na paragon i korzystać z lokalnej gwarancji.
Nissan-y
i w razie "sytuacji drogowej" nie móc odczytać numerów rej. jakiegoś auta bo się szajs kupiłowojtek_kom pisze:Zakupić podczas promocji w markecie, koniecznie na paragon i korzystać z lokalnej gwarancji.
grzechu
LR Discovery II TeDePińć
LR Discovery II TeDePińć
-
-
te kamery w nocy to tylko jak jest sporo śniegu są w stanie coś nagrać
inaczej jest jedna czarna plama
inaczej jest jedna czarna plama
-
-
Ja kupiłem Prestigio Roadrunner 511 (pasuje akumulator od Noki co było dla mnie też bardzo ważne
) dla rejestrowania drogi, ale i też aby korzystać wędkarsko (nagrywanie łowienia). Patrząc na filmy zamieszczone na youtube wiedziałem że dupy jakość nie urwie, jednak jak przyszło, nagrałem kilka filmów i odtworzyłem to byłem jednak pozytywnie zaskoczony. YouTube zmienia trochę jakość, niby niewiele ale przy jakości nagrywania rejestratorów robi to dość sporą różnicę.
Ale, w nocy jest cienko. Chyba cała seria tych rejestratorów Roadrunner strasznie zaciemnia wszystko dookoła. Kumpel ma jakieś małe, chińskie, tanie i oprócz tego że na filmie jest więcej szumu/kaszy to widać o wiele więcej.
Teraz szukam czegoś na tył
.

Ale, w nocy jest cienko. Chyba cała seria tych rejestratorów Roadrunner strasznie zaciemnia wszystko dookoła. Kumpel ma jakieś małe, chińskie, tanie i oprócz tego że na filmie jest więcej szumu/kaszy to widać o wiele więcej.
Teraz szukam czegoś na tył

Ułatwia udowodnienie, że to jednak wąsaty dekiel w kapeluszu wymusił, a nie na odwrót 

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
RudeBoy pisze:G1WH
Też polecam. Ja zamawiałem bezpośrednio od chinoli na aliexpress.
Ja to się nie znam na rejestratorach, ale taki film z wędkowania to musi być trzymający w napięciu hardcoreMarcingalloper pisze:Ja kupiłem Prestigio Roadrunner 511 (pasuje akumulator od Noki co było dla mnie też bardzo ważne) dla rejestrowania drogi, ale i też aby korzystać wędkarsko (nagrywanie łowienia).
...
Teraz szukam czegoś na tył.

A wędkowanie od tyłu, to już wogóle alternatywny underground kina akcji

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
ciekawe czy przewijają nudniejsze momenty

-
-
No, widać że nic a nic się nie znaszKostuch pisze:Ja to się nie znam na rejestratorach, ale taki film z wędkowania to musi być trzymający w napięciu hardcoreMarcingalloper pisze:Ja kupiłem Prestigio Roadrunner 511 (pasuje akumulator od Noki co było dla mnie też bardzo ważne) dla rejestrowania drogi, ale i też aby korzystać wędkarsko (nagrywanie łowienia).
...
Teraz szukam czegoś na tył.
![]()
A wędkowanie od tyłu, to już wogóle alternatywny underground kina akcji

Wędkowanie to takie specyficzne hobby, jak każde inne. Jeszcze półtora roku temu oglądając filmiki na jołtubie samochodów terenowych taplających się w błocie myślałem tylko "o kutfa, ale palanty, po co oni to robią". Po co oni to robią nie rozumiem do dziś

Co może być hardcorowego w nagrywaniu takiego łowienia, biorąc pod uwagę rybność Polskich wód to pewnie nic, ale zdarzają się momenty że łowi się taką rybę życia (czyli raz w życiu) i fajnie mieć to gdzieś w swoim prywatnym archiwum

Po co Wy (może nie wszyscy) nagrywacie jazdy w terenie

Odczepta się

W160
PajeroLong SS
PajeroLong SS