Czy ktoś zna to autko
Moderator: Marcin-Kraków
Re: Czy ktoś zna to autko
Chcesz ładnego Blazera, przyjechał w zeszłym tygodniu ze Szwajcarii. Ciemnogranatowy, szara skóra, 160tyś km, wiarygodnie wygląda, bezwypadkowy, automatyczna klima, napęd Auto 4x4, blokada G80, szyberdach, 2000r. Za chwilę będzie wystawiony na auta4x4.pl, zadzwoń i zapytaj.
San Shou moja miłość: http://www.youtube.com/watch?v=LoszTLmV5hk
- Zientas
-
- Kontaktowanie:
Nie podają przebiegów, rocznika.
..a poza tym od 2001 jest lepsza elektronika
Ale dzięki za pamięć!
..a poza tym od 2001 jest lepsza elektronika

Ale dzięki za pamięć!
Trailblazer EXT 2002 (był: SAMURAI 1.3i `90, DURANGO 4.7 V8 `03)
ten Blazer ma już nowy komputer
- Zientas
-
- Kontaktowanie:
Wszystkie auta się tej niezwykle prężnej firmie sprzedały, włącznie z Blazerami.
Ceny trzech, które się jakims cudem ostały, należy zgadywać. Nie lubię takiego marketingu
Ceny trzech, które się jakims cudem ostały, należy zgadywać. Nie lubię takiego marketingu

Dzwoniłeś ? Jego jeszcze nie ma w tych ogłoszeniach.
Chyba klient dopytujący się o samochód przed pokazaniem ogłoszenia stawia się na kiepskiej pozycji negocjacyjnej. Ale zaraz znowu oberwę, że się mądrzę. A ja po prostu mam już parę lat i parę rzeczy widziałem.
Pozdrawiam, Marcin
Pozdrawiam, Marcin
Blazer 4.3V6 LS 4x4
Jesteś okropny i za chwilę oberwiesz
zajmij się lepiej tym K5 z ogłoszenia i napisz dlaczego ten zderzak na zdjęciu zrobionym z tyłu jest tak krzywo.

I chyba nie warto spieszyć się teraz z zakupem:
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/ ... krach.html
Marcin
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/ ... krach.html
Marcin
Blazer 4.3V6 LS 4x4
- Zientas
-
- Kontaktowanie:
Ta sytuacja nie dotyczy wspomnianej wyżej firmy. Tam auta sprzedają się na pniu, lub nawet zanim się pojawią. Blazery i Jeepy idą jak "golfy w dizlu". Radzę się spieszyć

I dodam, że to tak jak z mieszkaniami - też nigdy nie będą tańsze 

Blazer 4.3V6 LS 4x4
no z mieszkaniami jest chyba jednak inaczej bo wyraznie stanialy:) a ten k5 faktycznie dziwnie wyglada jak by mial zderzak do resorow przykrecony haha moze to poprawia wykrzyzMarcin1 pisze:I dodam, że to tak jak z mieszkaniami - też nigdy nie będą tańsze

chevrolet blazer 4.3. 95r 255/55/18
Zawsze tak wyglada jak sie tak zdjecia robi, rama pracuje a nadwozie jest dosc elastycznie zamocowane (poduszki) w moim dokladnie taksamo wyglada , ale ladna sztuka ciekawe jaka zawiecha w nim zamotanaMarcin1 pisze:A ja się nie bojęA ten zderzak też mnie zastanawiał
chevy K5, yamaha V-max, Fz 750 smietnik2??
- Zientas
-
- Kontaktowanie:
Drodzy koledzy z miasta Łodzi
Jesli by któryś z Was znów przypadkiem, bez zbędnego marnowania czasu, przejeżdżał akurat w okolicy ul. Wróblewskiego i miał by 3 min. czasu, żeby obejrzeć stojącego tam Dodge Durango... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7794171 i mógł podzielić się ze mną później refleksjami byłbym niezmiernie wdzięczny...
Mi się wydaje że był mały dzwonek w lewy tylny róg, lub ogólnie w tył.

Jesli by któryś z Was znów przypadkiem, bez zbędnego marnowania czasu, przejeżdżał akurat w okolicy ul. Wróblewskiego i miał by 3 min. czasu, żeby obejrzeć stojącego tam Dodge Durango... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7794171 i mógł podzielić się ze mną później refleksjami byłbym niezmiernie wdzięczny...
Mi się wydaje że był mały dzwonek w lewy tylny róg, lub ogólnie w tył.

Takie szczeliny to one mają fabrycznie choć ciut za mała przerwa pomiędzy klapą a zderzakiem ale to może być wina zdjęcia

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- Zientas
-
- Kontaktowanie:
Chodzi mi o to zdjęcie, na którym jest otwarta klapa bagażnika. Zwróćcie uwagę na blachę przy lampie. Może jestem przewrażliwiony... 

generalnie to piekny samochod. zawsze mi sie podobal.
Mam nadzieje ze zachowuje sie trakcyjnie minimum jak chevy
))
Mam nadzieje ze zachowuje sie trakcyjnie minimum jak chevy

Artur B
- Zientas
-
- Kontaktowanie:
Najważniejsze, że przy silnikach 5.2 i 5.9 jest międzyosiowy mechanizm różnicowy umożliwiający jazdę 4x4 po czarnym. Przynajmniej w rocznikach 1998 - 2001.
tylko czemu to takie istotne żeby śmigać 4x4 po czarnym ?
Dodge Ram w200 / m880 1976.
Też nie bardzo to rozumiem. Szczerze mówiąc wolę rozwiązanie ze sztywno dołączanym przodem. Jeśli nie mieszka się w ekstremalnych warunkach, ani nie używa do off-roadu (do czego ani Durango ani Tahoe stworzone jednak nie są) to w 95% warunków drogowych pędzona jedna oś w zupełności wystarczy. W pozostałych przypadkach wystarczy jedno naciśnięcie guzika i mam lepszą trakcję niż 4x4 z centralną różnicówką (jeśli Durango ma oprócz silników rówież reduktor z JGC, to na sztywno załącza dopiero 4L).JaberNTT pisze:tylko czemu to takie istotne żeby śmigać 4x4 po czarnym ?
Chevy Tahoe 5.7 V8
- Zientas
-
- Kontaktowanie:
Dlaczego 4x4 po czarnym? Pisałem już o tym wcześniej. W górach w lesie kręta droga i śnieg, za lasem mokry asfalt, potem znowu las i śnieg i za lasem asfalt i co mam co chwilę się zatrzymywać żeby wyłączyć/włączyć sztywne 4x4? A w mieście gdy drogowców znów zaskoczy zima? I nie każda ulica odśnieżona? Dobrze wiecie jakie są zalety tego rozwiązania. Poza tym durango ma też oczywiście możliwość spięcia na sztywno 4x4H i 4x4L, ale mi właśnie zależy żebym się nie musiał martwić, że skończył się piach/śnieg i musze wyłączyć 4x4 bo poukręcam półosie.
Wracając do tematu:
I co? Nie wydaje się wam coś nie tak na tym zdjęciu?
Wracając do tematu:
- kulkagsx1200
w takich warunkach da sie na 4h jezdzic caly czas. uzywam we wranglerze i jakos w zimie praktycznie caly czas na 4h pomykam .wylaczalem dopiero jak naprawde sucha droga byla , zreszta jak jedziesz na 2h i czyjesz ze zaczyna sie slizgac a do tego wystarczy nawet -temperatura to znak ze nalezy wlaczyc 4h i wszystko. nic sie nie psuje a i nie czuc zeby auto mialo jakis problem z jazda po mieszanym na 4h 

jeepniety 
Dodge challenger sxt , hummer h3
Bmw r100gs gejos

Dodge challenger sxt , hummer h3
Bmw r100gs gejos

Zientas pisze:
Wracając do tematu:
Cos tam widać. Moze napisz lub zadzwon do tego kolesia. Podpytaj. Niech zrobi Ci zdjecia itp
Artur B