Mysle ze jezeli samochod ma byc uzywany zarowno w trasie jak i lekkim terenie to jest to dobry wybor. (trailblazer). Kilka lat temu silnik ten dostawal glowne nagrody za trwalosc itp.
http://www.youtube.com/results?search_q ... type=&aq=f
poszukiwane - opinie na temat chevy trailblazer
Moderator: Marcin-Kraków
Re: poszukiwane - opinie na temat chevy trailblazer
Arturosxp Ty chyba swego czasu szukałeś Trailblazera? Nie znalazłeś nic ciekawego czy po prostu zrezygnowałeś?
P.S. Twojego Blazera widuje czasami na mieście, bardzo fajnie brzmi
P.S. Twojego Blazera widuje czasami na mieście, bardzo fajnie brzmi

Dodge Durango 2002 4.7
Moj szwagier rozglądał sie za takim sprzętem. On pewnie by to chętnie wziął ale jego kobieta się boi. Mówi ze za duzy itp. Myślę ze odnowi temat bliżej wiosny.
Mamy chytry plan ja gdzieś zabrać aby przejechała sie takim wozem
Dziękuje - fajnie brzmi ale lepiej by bylo gdyby bylo to V8. W mięście to moja małżonka często bywa - przekaże
Mamy chytry plan ja gdzieś zabrać aby przejechała sie takim wozem
Dziękuje - fajnie brzmi ale lepiej by bylo gdyby bylo to V8. W mięście to moja małżonka często bywa - przekaże
Artur B
- qki0
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam, dopiero co zakupiłem i jeszcze nie mam za dużych doświadczeń. Jak pojeżdżę to dam znać, ale najpierw czeka mnie wizyta w gazowni - i tu zgrzyt bo nie mam pojęcia co mu za implikować ( jak instalacja, jaki reduktor 2 czy jeden, jakie wtryski itd.)