czekamy na foty bramy

Moderator: Marcin-Kraków
widocznie wjazd pełnym butem w bramę to normalkaPasza pisze: Musiałem zacytować bo boję się, że zniknie.
Ludzie, jak wy możecie tak po prostu odpowiadać?
no wez tej a jak on chciał przed tym"kwietnikiem' z prędkości 60 zastopować dobrze że ten słupek zatrzymał auto.A tak swoją drogą (przepraszam ale muszę) -nie kojarzy wam sie awatar ojca artykułu z pewnym słynnym forumowym zdjęciem z rura wydechowąRyżak pisze:Co jak co, ale samurai jest mniejszy i zawsze latwiej wjechac, moze nawet z wieksza predkoscia
Ten z range roverem?55555 pisze:no wez tej a jak on chciał przed tym"kwietnikiem' z prędkości 60 zastopować dobrze że ten słupek zatrzymał auto.A tak swoją drogą (przepraszam ale muszę) -nie kojarzy wam sie awatar ojca artykułu z pewnym słynnym forumowym zdjęciem z rura wydechowąRyżak pisze:Co jak co, ale samurai jest mniejszy i zawsze latwiej wjechac, moze nawet z wieksza predkoscia
Czesio, cóz za szyfrow uzywasz?czesław&jarząbek pisze:ile fiflak miał włosów jeszcze kilka lat temu...no no...
xymenez pisze: Kumam, że 'fiflak' to ksywa osoby na zdjęciu... czy mam rację?
xymenez pisze: Kumam, że 'fiflak' to ksywa osoby na zdjęciu... czy mam rację?
ale wagowo to jeszcze przez te konkursy chyba podobnie już prawieczesław&jarząbek pisze:ile fiflak miał włosów jeszcze kilka lat temu...no no...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość