Robimy spis blazerow w Polsce
Moderator: Marcin-Kraków
Re: Robimy spis blazerow w Polsce
tam przy zbiorniczku sa dwa silniczki gorny od tylnej szyby a dolny od przedniej pewnie ktos popierdzielil kabelki albo sie zwarly albo jeden silnik sie spalil i ktos to podpiol pod jeden obadaj temati uzupelnij profil o to skad jestes no i najlepiej o fote auta
chevrolet blazer 4.3. 95r 255/55/18
Prawdopodobnie spalił się silniczek przedniego spryskiwacza i podpięto pod tylny zamieniając przewody.
San Shou moja miłość: http://www.youtube.com/watch?v=LoszTLmV5hk
Thx za pomoc ale mam większe zmartwienie
jadąc słychac takie trrrrrrrr jak bym najechał kołem na linię jadąc autostradą i to mnie martwi macie jakieś pomysły 

wiecej szczegulow ..czy przy jakiejs predkosci czy na jakims biegu czy podczes przyspieszania czy hamowania na zalaczonych napedach??kiedy tak sie dzieje?sleeper pisze:Thx za pomoc ale mam większe zmartwieniejadąc słychac takie trrrrrrrr jak bym najechał kołem na linię jadąc autostradą i to mnie martwi macie jakieś pomysły
na pewno słychac to powyżej 40Km/h przy napędzie na 2 koła , podniosłem auto i poruszając przednim kołem słychac szum więc najprawdopodobniej łożysko
jutro jeszcze sprawdzę przy jakich napędach to słychac i mam nadzieję że koszt łożyska mnie nie zabije bo z kasy wypłukałem się na maxa
jutro wstawię fotkę auta które mnie urzekło i które mnie tak męczy. A mówili jak kupiłem Renault Safrane że to drogie auto 

tam nie ma lozyska:) wymienia sie cala piaste koszt od ok 500zl za chinola do 1300 orginal:) mam nadzieje ze cie to nie zabilosleeper pisze:na pewno słychac to powyżej 40Km/h przy napędzie na 2 koła , podniosłem auto i poruszając przednim kołem słychac szum więc najprawdopodobniej łożyskojutro jeszcze sprawdzę przy jakich napędach to słychac i mam nadzieję że koszt łożyska mnie nie zabije bo z kasy wypłukałem się na maxa
jutro wstawię fotkę auta które mnie urzekło i które mnie tak męczy. A mówili jak kupiłem Renault Safrane że to drogie auto

a tam meczy to tylko drobiazgi:)
Sleeper nie chcę być niegrzeczna ale załóż proszę sobie oddzielny wątek poświęcony twojemu samochodowi a nie śmiecisz tutaj.
San Shou moja miłość: http://www.youtube.com/watch?v=LoszTLmV5hk
sluszna uwaga:) no i nie posob bedzie kiedys tego wyszukac dla potrzebujacychLena pisze:Sleeper nie chcę być niegrzeczna ale załóż proszę sobie oddzielny wątek poświęcony twojemu samochodowi a nie śmiecisz tutaj.
cześć mam Blazera LT z 98 roku , podniesiony niedługo wystawie fotki
Easy
Easy
nie ma to jak porządnie się ubłocić...
CHEVROLET BLAZER LT 4.3 1998
CHEVROLET BLAZER LT 4.3 1998
- _bezimienny_
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam serdecznie
Nie dalej jak dwa tygodnie temu stalem sie dumnym posiadaczem Blazerka 4.3 96r
Fotek jak narazie nie posiadam, ale mysle ze niebawem to sie zmieni
Nie dalej jak dwa tygodnie temu stalem sie dumnym posiadaczem Blazerka 4.3 96r

Fotek jak narazie nie posiadam, ale mysle ze niebawem to sie zmieni

no prosze grono sie powieksza:) moda jakas nastala czy ludzie maja dosc jeepow:)
Moda jak moda ale FAJNIE jak na parkingu nie ma takiego po za twoimgolony pisze:no prosze grono sie powieksza:) moda jakas nastala czy ludzie maja dosc jeepow:)

-
- jestem tu nowy...
Nie mają dość jeep'ów ale lubią różnorodnośc.
Andrzej co ma jeep'a i blazera pick-up.

Andrzej...and...Jeep
Dokładnie heh ja mam Trailblazera i Y60 hehAndjeep pisze:Nie mają dość jeep'ów ale lubią różnorodnośc.
A ja z tych, co mają dość jeepów
Do niedawna miałem Cherokee 90 rok, ale Blazer bardziej mi się podoba - no i nie ma ich wiele, a to cieszy! No i teraz stoi pod domem Blazer 87 z silniczkiem 2,8 - jedynie trzeba go poskładać
W tym tygodniu się za niego zabieram!

Do niedawna miałem Cherokee 90 rok, ale Blazer bardziej mi się podoba - no i nie ma ich wiele, a to cieszy! No i teraz stoi pod domem Blazer 87 z silniczkiem 2,8 - jedynie trzeba go poskładać

Chevy Blazer 4,3
Chrysler Voyager 3,3
Serwis aut USA "Qubi Garage" zaprasza! 794515220!
Chrysler Voyager 3,3
Serwis aut USA "Qubi Garage" zaprasza! 794515220!
To gratulacje, ale jak tak dalej bedzie przybywac to z liczebnosciom dogonimy inne markiQubi pisze:A ja z tych, co mają dość jeepów![]()
Do niedawna miałem Cherokee 90 rok, ale Blazer bardziej mi się podoba - no i nie ma ich wiele, a to cieszy! No i teraz stoi pod domem Blazer 87 z silniczkiem 2,8 - jedynie trzeba go poskładać![]()
chevy K5, yamaha V-max, Fz 750 smietnik2??
- grusiak
- jestem tu nowy...
Witam. kolejny Blazer K5 z 1979r. w wersji Cheyenne. Może niedługo już zacznie jeździć. Silnik 400V8, trans th350.
No i K5 coraz więcej trzeba by w lecie jakiś zlocik Full Size zrobić
.

Dodge Ram w200 / m880 1976.
- Jerry JEEP
- jestem tu nowy...
Jestem za zorganizowaniem zlotu K5 i innych "słusznego rozmiaru" terenówek - kto jest chętny aby się tym zająć 

K5 5700 SILVERADO
Witam.... przyznaje się bez bicia... zostałem kolejnym posiadaczem Blazerka K5 z 82r. z "serduszkiem" 6.2l
Pozdrawiam wszystkich

Chevy Blazer K5 Silverado, 82r. 6.2 Diesel
No tak się spodziewałem i czemu mnie to nie dziwi heheheh.
Grusiak
Jarek_G
wpiszcie się tutaj łatwiej będzie ogarniać ile jest K5
http://forum4x4.pl/viewtopic.php?f=41&t=61262
Grusiak
Jarek_G
wpiszcie się tutaj łatwiej będzie ogarniać ile jest K5
http://forum4x4.pl/viewtopic.php?f=41&t=61262
Dodge Ram w200 / m880 1976.