pomoc w trasie - propozycja
Moderator: Marcin-Kraków
-
Jakie spotkanie... ? komuna Jeepa ma wiesz inne tematy - im się samochody psują to sobie posiedzą z knajpie, ponarzekają, pogadają o sposobach usuwania usterek... A my co ?
Tak jak temat "pomoc w trasie" - zepsuł się komuś Blazer w trasie ?
Jak sie spotkać to na jakąś imprezę a nie aby gadać o samochodach bo dla mnie to cholernie nuuudny temat.
poza tym spotkania są ciągle u mnie, mam kawiarenkę w pracy więc nieraz jest 5 blazerów i stoją wszyscy (ostatnio do 21-ej), piją kawkę i lansują się przed innymi
mówię ci Arturo - wpadnij na kawkę.
Jak sie spotkać to na jakąś imprezę a nie aby gadać o samochodach bo dla mnie to cholernie nuuudny temat.
poza tym spotkania są ciągle u mnie, mam kawiarenkę w pracy więc nieraz jest 5 blazerów i stoją wszyscy (ostatnio do 21-ej), piją kawkę i lansują się przed innymi

Mnie się zepsuł. Tak, że musiałem doturlać się do warsztatu i wynająć inny samochód na czas połatania Blazera. Padło sprzęgło klimy i spaliło się łożysko kompresora co groziło jego zatarciem i zerwaniem paska wieloklinowego.boris.blank pisze:
Blazer 4.3V6 LS 4x4
Nie musimy siedzieć w knajpie i narzekać / wychwalać nasze auta. Może jakiś grupowy wypad poza miasto trasą niekoniecznie asfaltową, tylko bez żadnych ekstremów, czysta turystyka, hm?boris.blank pisze:Jakie spotkanie... ? komuna Jeepa ma wiesz inne tematy - im się samochody psują to sobie posiedzą z knajpie, ponarzekają, pogadają o sposobach usuwania usterek...
Tak zapytam niedyskretnie - gdzie można Was znaleźć?boris.blank pisze:poza tym spotkania są ciągle u mnie, mam kawiarenkę w pracy więc nieraz jest 5 blazerów

Chevy Tahoe 5.7 V8