Chevrolet Blazer 5 dr. ciemno zielony Warszwa 1996 r

Blazer

Moderator: Marcin-Kraków

jarek_lech
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Chevrolet Blazer 5 dr. ciemno zielony Warszwa 1996 r

Post autor: jarek_lech » śr mar 18, 2015 9:41 am

Witam,

Koledzy zastanawiam sie nad zamianą/zakupem poniższego Blazera. Byłby to drugi samochód w domu na tzw. Niedzielne spacery do kościoła :-)

http://otomoto.pl/chevrolet-blazer-4-3- ... 68144.html

Czy ktoś może zna to auto i może o nim coś napisać, albo może już oglądał i dlatego cena sppadła z 7900 na 6900. Ze zdjęc widać, ze zderzak przedni jest uszczerbiony, wgniotka na błotkiku i drzwiach.

Będę wdzięczny za wasze opinie.

allik
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Re: Chevrolet Blazer 5 dr. ciemno zielony Warszwa 1996 r

Post autor: allik » śr mar 18, 2015 1:35 pm

W ten przebieg to nie wierz, według niego średni roczny przebieg to ok 6000 km. Trzeba to obejrzeć i zrobić jazdę próbną, będziesz wiedział wtedy czy jest to warte swojej ceny.
CHEVROLET TAHOE 98" 5.7 + LPG
http://www.robertus.pl

starywariat
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: starywariat » śr mar 18, 2015 10:32 pm

Jak ja kupowałem prawie rok temu to za niecałe 5 tys chodziły z uszkodzonym silnikiem, może handlarz nie może się pozbyć, ciężko znaleźć jak ktoś po prostu nie chce, szczególnie teraz gdy gaz do beny jest 2,5/1.
Dużo by sprawdzać, po prostu musi wszystko działać, płyny czyste i nieśmierdzące. Pojedź z samego rańca na mistrza i odpal zimny.
A przebieg? hmmm... ciężko tak ze zdjęć, takie siedzenia to ja mam przy 160 tyś.

Przeczytaj całe forum o "Bladziach", będziesz wiedział gdzie zerkać.

W sumie moja strona Wisły ale z Mińska kawałek jest.
Chevy Blazer 4.3 4x4 LT '99

jarek_lech
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: jarek_lech » pt mar 20, 2015 1:26 pm

Dziękuje wam za odpowiedzi, co do przebiegu, wkładam go między bajki. Obstawiam przebieg podany w Milach skoro auto jest z USA, a to i tak mało. Na tym forum przeczytałem większość postów dotyczących Blazera a i tak nadal jestem zielony :-) Liczyłem, że znajdzie się poprzedni właściciel tego samochodu i będzie mógł coś o nim więcej powiedzieć. Moje oględziny nigdy nie bedą tak dobra jak slowo poprzedniego właściciela, który juz go sprzedał :-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Chevrolet”