witam . mam taki problem ze światłami ,
kiedy przekręcam stacyjkę zapalają sie światła do jazdy dziennej , a jak włączę normalnie światła pokrętłem ,to powinny się zapalić normalne światła , ale przednie nie świecą , świecą tylko tylne lampy . a kiedy przykryje czujnik zmierzchu to wszystko wraca do normy , wszystko świeci normalnie
czy ktoś miał taki przypadek
blazer światła
Moderator: Marcin-Kraków
Re: blazer światła
tak zdjae sie jest fabrycznie, mam to samo w jeepie. jak mam ustawione na auto to swiatla zapala sie dopiero wieczorem albo czujnik zmierzchu zaslonie. Bym musial w serwisie przestawic zdaje sie na ustawienia Kanadyjskie cos w kompie. pOjedjrzewam,ze masz to samo.
1995 S-10 4.3 4x4 Ext. Cab
sprzedam JGC SRT.
sprzedam JGC SRT.
Re: blazer światła
W instrukcji od Blazera masz informacje jak korzystać i wyłączyć to automatyczne załączanie świateł dziennych. Generalnie jest to związane z przyciskiem Dome Overdrive... i generalnie w naszych warunkach chyba średnio będzie się to sprawdzać więc może "oszukać" czujnik zmierzchu i go zasłonić na stałe bo i tak światła trzeba mieć czy ciemno czy jasno więc na jedno wyjdzie a nie będzie problemu 

Chevrolet Blazer 1999 LT - 4,3 Automat - wersja europejska