blazer światła

Blazer

Moderator: Marcin-Kraków

mustang60
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

blazer światła

Post autor: mustang60 » ndz maja 17, 2015 11:05 am

witam . mam taki problem ze światłami ,
kiedy przekręcam stacyjkę zapalają sie światła do jazdy dziennej , a jak włączę normalnie światła pokrętłem ,to powinny się zapalić normalne światła , ale przednie nie świecą , świecą tylko tylne lampy . a kiedy przykryje czujnik zmierzchu to wszystko wraca do normy , wszystko świeci normalnie
czy ktoś miał taki przypadek

jezy888

Re: blazer światła

Post autor: jezy888 » ndz maja 17, 2015 5:25 pm

tak zdjae sie jest fabrycznie, mam to samo w jeepie. jak mam ustawione na auto to swiatla zapala sie dopiero wieczorem albo czujnik zmierzchu zaslonie. Bym musial w serwisie przestawic zdaje sie na ustawienia Kanadyjskie cos w kompie. pOjedjrzewam,ze masz to samo.
1995 S-10 4.3 4x4 Ext. Cab
sprzedam JGC SRT.

McGyver

Kontaktowanie:

Re: blazer światła

Post autor: McGyver » ndz paź 25, 2015 4:39 pm

W instrukcji od Blazera masz informacje jak korzystać i wyłączyć to automatyczne załączanie świateł dziennych. Generalnie jest to związane z przyciskiem Dome Overdrive... i generalnie w naszych warunkach chyba średnio będzie się to sprawdzać więc może "oszukać" czujnik zmierzchu i go zasłonić na stałe bo i tak światła trzeba mieć czy ciemno czy jasno więc na jedno wyjdzie a nie będzie problemu :D
Chevrolet Blazer 1999 LT - 4,3 Automat - wersja europejska

ODPOWIEDZ

Wróć do „Chevrolet”