Drodzy państwo: czy ma ktoś na zbyciu szczelną chłodnicę (w rozsądnej cenie!), do wersji 4WD - 1998-2004 - taką, w której jest chłodzenie oleju wspomagania i oleju ze skrzyni?
Jeden facet mi przysłał z Allegro, ale to w ogóle nie to!
Przy okazji: cieszcie się swoimi pseudo-terenówkami z wysokim, płaskim przodem. Miałem tydzień temu zderzenie z ogromnym Jeleniem (przed Jelenią górą!). Jeleń ok. 200 kg, oczywiście martwy, praktycznie na miejscu. Prędkość - ok. 75 km/h, na drodze krajowej. Zmiażdzony przód auta, maska w harmonijkę, lewy błotnik też, o grillu i reflektorze nie wspomnę, bo te nie istnieją. Ale ja żyję, poduszka nawet nie odpaliła. Mało tego: silnik normalnie działa. Części trochę mnie kosztowały, ale moze dostanę ubezpieczenie. Aha, jakbym jechał osobówką z niską maską, to może bym już nieżył.
Natomiast na Allegro są oszuści i trza uważać. A chłodnica potrzebna pilnie...
Jak coś, pisać na: marcelozi@op.pl
Pinie potrzebna chłodnica (do 1998-2004) !!
Moderator: Marcin-Kraków
Pinie potrzebna chłodnica (do 1998-2004) !!
Marcelo
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
Re: Pinie potrzebna chłodnica (do 1998-2004) !!
Napisz moze do jakiego auta , mam dwie do silverado 99r
-
-
Re: Pinie potrzebna chłodnica (do 1998-2004) !!
Dobrze, że Kierownik cały
Widziałem kiedyś sporą osobówkę bo Vana po spotkaniu z dzikiem to nie było czego zbierać. Ludzie wyszli bez większych obrażeń wprawdzie ale fura na żyletki poszła. Tak sobie wtedy pomyślałem, że jak to ja bym przywalił swoim to bym był dużo spokojniejszy o swój tyłek i z tego co piszesz dobrze mi się wydawało.

Patrol Patrolowi Patrolem