gumy pod budę
Moderator: Marcin-Kraków
gumy pod budę
może śmieszne pytanko ale kto pyta nie błądzi. mam mego zaczepistego blazerka nareszcie ale właściciel poprzedni mówił aby założyć w nim gumy pod budę bo ich po prostu nie ma miej więcej wiem o co chodzi. ale... podpowiedzcie gdzie one powinny być, ile i czy są jakieś zamienniki od oryginału. to się rozpisałem ale już kocham mego blazia i muszę mu pomóc. z góry dzięki
- Marek Glinka
Raczej niemożliwe żeby wcale nie było. Może są poprostu wyrobione?
To są tzw. poduszki dzieki którym tłumnione są drgania ramy przenoszone na nadwozie.
Coś dobrać najczęściej można.
Jaki to model i który rok?
Z drugiej strony jeśli rzeczywiscie ich nie ma, to aż strach pomysleć czego jeszcze może nie być w tym aucie

To są tzw. poduszki dzieki którym tłumnione są drgania ramy przenoszone na nadwozie.
Coś dobrać najczęściej można.
Jaki to model i który rok?
Z drugiej strony jeśli rzeczywiscie ich nie ma, to aż strach pomysleć czego jeszcze może nie być w tym aucie

Marecki jestem......
Toyota Hilux 2,4D to już historia

Chevy Blazer M1009 6,2D też chyba podzieli losy Hila

Toyota Hilux 2,4D to już historia

Chevy Blazer M1009 6,2D też chyba podzieli losy Hila

- Marek Glinka
- Marek Glinka
jakies gumy albo cos musza byc... one maja kolo 5 cm wysokosci.. bez tego wszystko by sie pourywalo....
najlepiec zdemontuj je (nie pamiatam ale chyba z przodu sa inne.... nie jestem pewny) jedz do Japan Carsu i dobiez cobie jakies.. albo cos os zuka moze by z pasowalo... najfajniej by bylo jak bys zamowil polskie z polibuszy... mialbys do konca zywota auta spokuj... jak to bedziesz robil zastanow sie nad body liftem 2" w sumie koszty nie wielkie a 31" wejda bez problema.
najlepiec zdemontuj je (nie pamiatam ale chyba z przodu sa inne.... nie jestem pewny) jedz do Japan Carsu i dobiez cobie jakies.. albo cos os zuka moze by z pasowalo... najfajniej by bylo jak bys zamowil polskie z polibuszy... mialbys do konca zywota auta spokuj... jak to bedziesz robil zastanow sie nad body liftem 2" w sumie koszty nie wielkie a 31" wejda bez problema.
Lamina pozdrawia http://www.3dstudio.com.pl
SsangYong KYRON 2.0XDi + lift 3-4" +32" MT KM2
SsangYong KYRON 2.0XDi + lift 3-4" +32" MT KM2