co to za trzask???
Moderator: Marcin-Kraków
co to za trzask???
mam takie pytanko...gdy samochod jest obciazony i przejezdzam przez np.policjanta z dodaniem gazu czasem cos pojedynczo ale glosno strzela...bez gaz na luznym toczeniu to cos nie wystepuje:( dodam ze ten trzesk wydobywa sie gdzies albo z przodu albo z lewego kola...
Re: co to za trzask???
to kosci policjanta obijaja sie o nadkola, gdy przejezdzasz bez gazu swobodnie sie odkleja i wtedy jest ciszagolony pisze:mam takie pytanko...gdy samochod jest obciazony i przejezdzam przez np.policjanta z dodaniem gazu czasem cos pojedynczo ale glosno strzela...bez gaz na luznym toczeniu to cos nie wystepuje:( dodam ze ten trzesk wydobywa sie gdzies albo z przodu albo z lewego kola...

Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
-
Bo luzny klocek u psa to nie bedzie stukał,bo niby jak
?
Chyba,że się kamieni nażre
Tak a propos blazera @boris:
Dumam,czy by sobie nie sprawić....możesz mi podać jakiś link forumowy z przypadłościami tej fury?Bo przegladam i nie mogę na nic trafić...
Ma on jakieś szczególne "upierdliwości"?Interesuje mnie 4.3 /bodaj/ i koło 10-11 latek?
Pono "gurujesz"w tym temacie?

Chyba,że się kamieni nażre

Tak a propos blazera @boris:
Dumam,czy by sobie nie sprawić....możesz mi podać jakiś link forumowy z przypadłościami tej fury?Bo przegladam i nie mogę na nic trafić...
Ma on jakieś szczególne "upierdliwości"?Interesuje mnie 4.3 /bodaj/ i koło 10-11 latek?
Pono "gurujesz"w tym temacie?
KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
-