Witam

Blazer

Moderator: Marcin-Kraków

mateo
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Witam

Post autor: mateo » czw kwie 06, 2006 7:40 pm

Witam Szanowne grono posiadaczy hamerykańskich traum autos.
Prosze o porade. Mam Parcha którego przygotowuje w teren i pod naciskiem familii chciałbym nabyć auto "rodzinne" Blazer,Bronco,Cherokee.Prosze o podpowiedż co byłoby rozsądne?
Gdzie kupić-Rzesza ,Szwajcaria? Z tego co się zorientowałem to s-10 są tańsze- dlaczego? Z jakim silnikiem kupic? Z góry dzięki za info

Awatar użytkownika
golony

Post autor: golony » pn kwie 10, 2006 4:53 pm

z jakim silnikiem?? tutaj nie masz chyba za duzego wyboru. 4.3 v6 i koniec chyba tylko te nowsze blazery wychodza z takim silniczkiem.dlaczego tanszy??nie napisales ktory rocznik cie interesuje ale wydaje mi sie ze jesli chodzi o jeepa to placi sie za legende bo jesli chodzi o klase to sa na podobnym poziomie.blazer to w stanach nasz polonez i dlatego tam to taniocha.blazer ma naped na tyl z dolaczanym przednim napedem ale tylko na sliskim jeep ma zaleznie od wersji staly naped na 4 kola.spalanie na podobnym poziomie co jeep awaryjnosc chyba ciut mniejsza ale to zalezy co trafisz.jak przy kazdej terenowce musisz podchodzic chlodno do zakupu i dokladnie obejzec autko bo tu wiecej rzeczy sie zluzywa i kazda naprawa jest 2 razy drozsza niz w przecietnym samochodzie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Chevrolet”