manuale itp.
Moderator: Marcin-Kraków
manuale itp.
Witam
Czy ktos ma moze manual do Blazera rocznik 2000? Zakupiłem Haynesa ale nie do końca mnie satysfakcjonuje więc szukam czegoś innego.
Pozdrawiam, Marcin
Czy ktos ma moze manual do Blazera rocznik 2000? Zakupiłem Haynesa ale nie do końca mnie satysfakcjonuje więc szukam czegoś innego.
Pozdrawiam, Marcin
-
-
Tjaaa...Arturoxp jeździ z notebookiem podłączonym online bo mu się kontrolka ciągle zapala i gaśnie ale on jak to ustaliliśmy ma nerwicę natręctw więc jest usprawiedliwiony.
A co do manuala - ja korzystam z Alldata bo są w niej schematy do nowszych samochodów amerykańskich ale zajmuje 40Gb więc raczej nie wyślę na płytkach.
A co do manuala - ja korzystam z Alldata bo są w niej schematy do nowszych samochodów amerykańskich ale zajmuje 40Gb więc raczej nie wyślę na płytkach.
Ano jak się zakłada instalację u fachowców_inaczej to tak się kończy. I potem co chwila muszę się spowiadać jakie wtryski mi założyli i muszę wysłać zdjęcie jak to u mnie w komorze silnika pozakładali, że dobrze wszystko chodzi.boris.blank pisze:Tjaaa...Arturoxp jeździ z notebookiem podłączonym online bo mu się kontrolka ciągle zapala i gaśnie ale on jak to ustaliliśmy ma nerwicę natręctw więc jest usprawiedliwiony.
M.
-
-
Z czystym sumieniem mogę polecić http://www.books4cars.com. Mają chyba wszystko
Szczególnie - oryginalne, fabryczne podręczniki serwisowe (tzw. shop manuals) do "swoich" tj. amerykańskich wynalazków. Haynes to kompletna lipa, Chilton jest troszkę lepszy, ale w shop manualu jest wszystko - każda śrubka i każdy kabelek, z dokładną instrukcją, jak wyjąc i włożyć 
Z zasobów on-line, świetne jest http://www.alldatadiy.com -> jest oparte na shop manualach, a lepsze od książki jest o tyle, że ma niezłe wyszukiwanie i wszystkie TSB (Technical Service Bulletins - to są informacje techniczne o problemach, publikowane regularnie przez producentów).
Pozdrawiam,
KG

Z zasobów on-line, świetne jest http://www.alldatadiy.com -> jest oparte na shop manualach, a lepsze od książki jest o tyle, że ma niezłe wyszukiwanie i wszystkie TSB (Technical Service Bulletins - to są informacje techniczne o problemach, publikowane regularnie przez producentów).
Pozdrawiam,
KG
Czesc,boris.blank pisze:Tjaaa...Arturoxp jeździ z notebookiem podłączonym online bo mu się kontrolka ciągle zapala i gaśnie ale on jak to ustaliliśmy ma nerwicę natręctw więc jest usprawiedliwiony.
Myslalem juz aby na stałe gdzies zamontowac laptopa tak aby miejsca na siedzeniu nie zajmował.

Jezeli chodzi o manual to mam ten od Marcin1, wiec za zgoda Marcina w okolicach Warszawy moge gdzies dostarczyc
Artur B