Awaria (prawdopodobnie ukladu paliwowego) Chevy Trailblazer
Moderator: Marcin-Kraków
-
- jestem tu nowy...
Awaria (prawdopodobnie ukladu paliwowego) Chevy Trailblazer
Witam wszystkich uczestnikow forum.Bylbym zobowiazany gdyby ktos mogl mi pomoc w problemie jaki mam ostatnio z moim Chevroletem Trailblazerem.Otoz, przy rozgrzanym silniku zaczyna mi odcinac paliwo( przynajmniej takie jest wrazenie),pompa byla sprawdzona i jest Ok. Probowalem zamieniac przekazniki i chwile chodzi dobrze po czym problem sie powtarza. Kazdy przekaznik dosc mocno sie nagrzewa. Czy ktos mial moze taki problem? Jezeli tak prosze o info, bede zobowiazany.Pozdrawiam. Marek
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
-
-
- jestem tu nowy...
Dziekuje serdecznie za pomoc , ale jeszcze jedno pytanie mam w zwiazku z pompa.Czy jest mozliwe aby pompa zacierala sie przez dluzszy czas( w moim przypadku ok.3 tygodnie).Moj Trialblazer ma 3 lata i wydaje mi sie to dziwne tym bardziej ze przebieg nie jest duzy (ok.80000).Wczesniej mialem tez amerykanski samochod dodge grand caravan i tam ewidentnie zatarla sie pompa, ale przebieg byl znacznie wiekszy.Czy problem pompy moze wystepowac np. wskutek gorszej jakosci polskiego paliwa, czy ewentualnie awarie takie sa domena samochodow amerykanskich?Jezeli ktos posiada tego rodzaju informacje bardzo prosze o pomoc.Z gory dziekuje wszystkim.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
awarie pomp elektrycznych są domeną...pomp elektrycznychBochen Marek pisze:czy ewentualnie awarie takie sa domena samochodow amerykanskich?
nie pomaga im jezdzenie na rezerwie, a jak się ma pecha to jedno wypompowanie paliwa do zera załatwia sprawę
jak każde urządzenie pompa się zużywa. czasem wolniej, czasem szybciej, czasem natychmiast...kalendarzyk małżeński tu nie działa

#noichuj
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie: