zamienniki
Moderator: Marcin-Kraków
zamienniki
w związku z mimo wszystko małą dostępnością części zamiennych w zwykłych sklepach proponuje zrobić taki kącik gdzie będzie się wpisywało wszystko co się komu udało zmotać do naszych samochodzików z innych dawców. jak ktoś jest za i ma jakieś spostrzerzenia to niech pisze
Zbliżają się sztandary króla piekieł
-
a jaki masz filtr powietrza??prostokatny?bo chyba wlasciwie plastikami sie przez te lata te silniki roznily u mnie prostokatBlade pisze:Jak mi zdechł alternator to założyłem od Iveco daily (mialem w garazu nowy) mocowanie prawie idealne. A i na filtrach jezdze polskich filtrona oleju pasujacym od astry 1.7D, a powietrza od Golfa II.
chevrolet blazer 4.3. 95r 255/55/18
- Blade
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Mam taki jak w dużym fiacie okrągły AR 021golony pisze:a jaki masz filtr powietrza??prostokatny?bo chyba wlasciwie plastikami sie przez te lata te silniki roznily u mnie prostokatBlade pisze:Jak mi zdechł alternator to założyłem od Iveco daily (mialem w garazu nowy) mocowanie prawie idealne. A i na filtrach jezdze polskich filtrona oleju pasujacym od astry 1.7D, a powietrza od Golfa II.
Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi... ;]