Piękna fura
Moderator: Marcin-Kraków
Piękna fura
Artur B
acht zylinder 

cialo nie przyspiesza umyslu,umysł nie ponagla ciała...
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
A co masz do dvd czy skóry? Blazery same w sobie są cool, a ten jest ładnie podniesiony, nie obwieszony jak choinka jakimiś gównami, i w ładnym stanie. Dodatkowo ktoś mu założył opony Nitto i odpicował w środku. O V8 pod maską nie wspomnę
Nie rozumiem dlaczego auto do lasu musi wyglądać w środku i na zewnątrz jak żuk blaszak. A to czy go pobrudzisz i porysujesz to twoja broszka.

1994 Chevy Suburban
kozlos pisze:Zaraz zaraz, Arturos tylko napisał że to jest zajebista fura, a nie zajebista do topienia w błocie, drag racing czy jeszcze czegoś tam. Widzę że jak coś nie jest obdrapanym i zabłoconym kawałkiem japońskiej myśli motoryzacyjnej to już jest. Panowie, trochę obiektywizmu.
jako wykonawca i autor okreslenia "gejowóz" stwierdzam że jeszcze mu do prawdziwego gejowoza troche brakuje - za mało chromu, wysokość zawiecha nie ta itd. Typ opon zupełnie nie pasuje do całości.

8 matizów i mały wacek
www.szary-racing.pl
www.szary-racing.pl
- Gerappa
- Lokalizacja: Śląsk, chwilowo brak konkretnego namiaru... tu i tam, od Ameryki po Pekin
- Kontaktowanie:
DVD w lesie poje...ło cie , po co ci to w lesie człowiekukozlos pisze:A co masz do dvd czy skóry? Blazery same w sobie są cool, a ten jest ładnie podniesiony, nie obwieszony jak choinka jakimiś gównami, i w ładnym stanie. Dodatkowo ktoś mu założył opony Nitto i odpicował w środku. O V8 pod maską nie wspomnęNie rozumiem dlaczego auto do lasu musi wyglądać w środku i na zewnątrz jak żuk blaszak. A to czy go pobrudzisz i porysujesz to twoja broszka.

A od żuka to sie od...j , jeżdziłeś kiedyś nim w tamtych czasach jak pojawił sie na polskich drogach , nawet w nim nie siedziałes a dużo gadasz,

Najbardziej zabawni sa Pseudo bizmesmeni

a nawet nie wie osioł jeden z drugim po co ma biegi terenowe ,i czy wogóle je ma.
Na szczęscie są normalni ludzie którzy kupują , takie wózki ( nie koniecznie nówki i ful wypas ,chodz sa i tacy którzy kupują - lift i jadą na wyprawę ) nie po to by szpanowac , z pasji i dla frajdy -dla swojej satysfakcji

...Gerappa pisze:DVD w lesie poje...ło cie , po co ci to w lesie człowiekukozlos pisze:A co masz do dvd czy skóry? Blazery same w sobie są cool, a ten jest ładnie podniesiony, nie obwieszony jak choinka jakimiś gównami, i w ładnym stanie. Dodatkowo ktoś mu założył opony Nitto i odpicował w środku. O V8 pod maską nie wspomnęNie rozumiem dlaczego auto do lasu musi wyglądać w środku i na zewnątrz jak żuk blaszak. A to czy go pobrudzisz i porysujesz to twoja broszka.
, chyba leśniczemu mydlic oczy, jak już nie masz argumentu ...
A od żuka to sie od...j , jeżdziłeś kiedyś nim w tamtych czasach jak pojawił sie na polskich drogach , nawet w nim nie siedziałes a dużo gadasz,.
Najbardziej zabawni sa Pseudo bizmesmeni, kupują takie fury i jeżdżą od firmy do firmy ... panie Wiesio ja mam ful wypas , dvd skóra ...itd,
a nawet nie wie osioł jeden z drugim po co ma biegi terenowe ,i czy wogóle je ma.
Na szczęscie są normalni ludzie którzy kupują , takie wózki ( nie koniecznie nówki i ful wypas ,chodz sa i tacy którzy kupują - lift i jadą na wyprawę ) nie po to by szpanowac , z pasji i dla frajdy -dla swojej satysfakcji
a może ten człowiek także ma terenówkę do jaz właśnie takich jak opisujesz.
Ale juz dajmy spokój. Przecież nie piszemy tu po to aby się obrażać.
Jak wcześniej napisałem. Najważniejsze ze Chevy

Mnie sie podoba ...
Artur B
Po pierwsze to trochę grzeczniej bo ja tu do ciebie z bluzgami nie wyskakuję. Po drugie jak masz dzieciaki i wyjeżdzasz za miasto na weekend to zobaczysz po co dvd. A jak nigdy nie miałeś w aucie niczego poza szybami na korbkę to nie krytykuj że skóra i wypasione audio to syf. Kogoś takie gadżety bawią a ciebie nie i tyle. Po trzecie napisałem o żuku bo miałem do czynienia z tym cudem techniki, klasycznym badylarskim blaszakiem. Po czwarte co cię obchodzi czy lift jest dla szpanu czy dla frajdy z wyprawy. Oceniamy tylko auto samo w sobie a nie cel w jakim było dłubane.Gerappa pisze:DVD w lesie poje...ło cie , po co ci to w lesie człowiekukozlos pisze:A co masz do dvd czy skóry? Blazery same w sobie są cool, a ten jest ładnie podniesiony, nie obwieszony jak choinka jakimiś gównami, i w ładnym stanie. Dodatkowo ktoś mu założył opony Nitto i odpicował w środku. O V8 pod maską nie wspomnęNie rozumiem dlaczego auto do lasu musi wyglądać w środku i na zewnątrz jak żuk blaszak. A to czy go pobrudzisz i porysujesz to twoja broszka.
, chyba leśniczemu mydlic oczy, jak już nie masz argumentu ...
A od żuka to sie od...j , jeżdziłeś kiedyś nim w tamtych czasach jak pojawił sie na polskich drogach , nawet w nim nie siedziałes a dużo gadasz,.
Najbardziej zabawni sa Pseudo bizmesmeni, kupują takie fury i jeżdżą od firmy do firmy ... panie Wiesio ja mam ful wypas , dvd skóra ...itd,
A na koniec zgodzę się z Arturosem ,ważne że Chevy:)
Pozdro
1994 Chevy Suburban