Piękna fura

Blazer

Moderator: Marcin-Kraków

Awatar użytkownika
Arturosxp

Piękna fura

Post autor: Arturosxp » pn wrz 24, 2007 10:13 am

Artur B

klucz13

Kontaktowanie:

Post autor: klucz13 » pn wrz 24, 2007 6:35 pm

Geyowóz :)20
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

Awatar użytkownika
MaciekK

Kontaktowanie:

Post autor: MaciekK » pn wrz 24, 2007 6:38 pm

acht zylinder :)21
cialo nie przyspiesza umyslu,umysł nie ponagla ciała...
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif

Awatar użytkownika
Arturosxp

Post autor: Arturosxp » pn wrz 24, 2007 8:24 pm

klucz13 pisze:Geyowóz :)20
bez sensu
Artur B

klucz13

Kontaktowanie:

Post autor: klucz13 » pn wrz 24, 2007 8:28 pm

Arturosxp pisze:
klucz13 pisze:Geyowóz :)20
bez sensu
Ja i przerobione auto
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

Awatar użytkownika
Gerappa
Lokalizacja: Śląsk, chwilowo brak konkretnego namiaru... tu i tam, od Ameryki po Pekin
Kontaktowanie:

Post autor: Gerappa » pn wrz 24, 2007 8:57 pm

Jak na taki ful wypas :)20 , to to wydech ma do dupy :)20 , zapomnieli o końcówce z chromiku :)23
fajny , fajny ale nie w teren , widze gościa uje...nego w błotku jak włazi na tąą białą skórkę :)23
:lol: kiedyś i tak wyląduje w teren

typ dresiarski :)3
Mitsubishi Pajero 2,8 TDI
... nie ma mocnych , a Misiek jest !

http://www.bokserywpotrzebie.pl/

Awatar użytkownika
michur

Post autor: michur » pn wrz 24, 2007 9:27 pm

jesli koles chcial by sie na mojego parcha wymienic...to raczej bym poszedl na to...no ewentualnie lekka doplata.

Awatar użytkownika
kozlos

Post autor: kozlos » wt wrz 25, 2007 7:59 am

Zaraz zaraz, Arturos tylko napisał że to jest zajebista fura, a nie zajebista do topienia w błocie, drag racing czy jeszcze czegoś tam. Widzę że jak coś nie jest obdrapanym i zabłoconym kawałkiem japońskiej myśli motoryzacyjnej to już jest :)3 . Panowie, trochę obiektywizmu.
1994 Chevy Suburban

Awatar użytkownika
Gerappa
Lokalizacja: Śląsk, chwilowo brak konkretnego namiaru... tu i tam, od Ameryki po Pekin
Kontaktowanie:

Post autor: Gerappa » wt wrz 25, 2007 3:07 pm

a co wniej według ciebie jest zajebiste :o \
to dvd, ta skóra :)20
to nie jest dupowóz do lasu , ino pod dyskotekę, laski pod chatę wozic :)20

Awatar użytkownika
kozlos

Post autor: kozlos » śr wrz 26, 2007 10:36 am

A co masz do dvd czy skóry? Blazery same w sobie są cool, a ten jest ładnie podniesiony, nie obwieszony jak choinka jakimiś gównami, i w ładnym stanie. Dodatkowo ktoś mu założył opony Nitto i odpicował w środku. O V8 pod maską nie wspomnę :D Nie rozumiem dlaczego auto do lasu musi wyglądać w środku i na zewnątrz jak żuk blaszak. A to czy go pobrudzisz i porysujesz to twoja broszka.
1994 Chevy Suburban

Awatar użytkownika
golony

Post autor: golony » śr wrz 26, 2007 12:31 pm

jest porzadnie zrobiony co prawda bulwar a nie teren ale porzadnie zrobiona nie tak jak niektorych lepiona w szopce bez swiatla moze dlatego to ich boli
chevrolet blazer 4.3. 95r 255/55/18

Marcin1
Kontaktowanie:

Post autor: Marcin1 » śr wrz 26, 2007 1:36 pm

Mnie się podoba. W Polsce za takie pieniądze od razu bym brał.

M.

Awatar użytkownika
kozlos

Post autor: kozlos » śr wrz 26, 2007 3:06 pm

Ja też bym brał bez zastanowienia, no ale USA to inna bajka, tam piękne Lexy LX450 z 1997 po 11000USD chodzą a zobaczcie ile trzeba u nas na ładną LC HZJ 80 wydać.
1994 Chevy Suburban

Awatar użytkownika
michur

Post autor: michur » śr wrz 26, 2007 5:21 pm

mi raz w stanach koles proponowal zajebistego Imperiala za 1000 dolara...
Tam sa inne realia.
A ten z linka to spoko furmanka.Nie jest zrobiona na pelnej tandecie.Mysle iz nie jednego by objechala...

szary
a ja nie chce mieć gwiazdek

Post autor: szary » śr wrz 26, 2007 7:33 pm

kozlos pisze:Zaraz zaraz, Arturos tylko napisał że to jest zajebista fura, a nie zajebista do topienia w błocie, drag racing czy jeszcze czegoś tam. Widzę że jak coś nie jest obdrapanym i zabłoconym kawałkiem japońskiej myśli motoryzacyjnej to już jest :)3 . Panowie, trochę obiektywizmu.

jako wykonawca i autor okreslenia "gejowóz" stwierdzam że jeszcze mu do prawdziwego gejowoza troche brakuje - za mało chromu, wysokość zawiecha nie ta itd. Typ opon zupełnie nie pasuje do całości.
:)21 :)21 :)21
8 matizów i mały wacek
www.szary-racing.pl

Awatar użytkownika
Arturosxp

Post autor: Arturosxp » śr wrz 26, 2007 9:49 pm

najważniejsze ze to Chevy ;-)
Artur B

Awatar użytkownika
Gerappa
Kontaktowanie:

Post autor: Gerappa » śr wrz 26, 2007 9:49 pm

kozlos pisze:A co masz do dvd czy skóry? Blazery same w sobie są cool, a ten jest ładnie podniesiony, nie obwieszony jak choinka jakimiś gównami, i w ładnym stanie. Dodatkowo ktoś mu założył opony Nitto i odpicował w środku. O V8 pod maską nie wspomnę :D Nie rozumiem dlaczego auto do lasu musi wyglądać w środku i na zewnątrz jak żuk blaszak. A to czy go pobrudzisz i porysujesz to twoja broszka.
DVD w lesie poje...ło cie , po co ci to w lesie człowieku :)20 , chyba leśniczemu mydlic oczy, jak już nie masz argumentu ...
A od żuka to sie od...j , jeżdziłeś kiedyś nim w tamtych czasach jak pojawił sie na polskich drogach , nawet w nim nie siedziałes a dużo gadasz, :)11 .
Najbardziej zabawni sa Pseudo bizmesmeni :)23 , kupują takie fury i jeżdżą od firmy do firmy ... panie Wiesio ja mam ful wypas , dvd skóra ...itd,
a nawet nie wie osioł jeden z drugim po co ma biegi terenowe ,i czy wogóle je ma.
Na szczęscie są normalni ludzie którzy kupują , takie wózki ( nie koniecznie nówki i ful wypas ,chodz sa i tacy którzy kupują - lift i jadą na wyprawę ) nie po to by szpanowac , z pasji i dla frajdy -dla swojej satysfakcji :)2

Awatar użytkownika
Arturosxp

Post autor: Arturosxp » śr wrz 26, 2007 9:53 pm

Gerappa pisze:
kozlos pisze:A co masz do dvd czy skóry? Blazery same w sobie są cool, a ten jest ładnie podniesiony, nie obwieszony jak choinka jakimiś gównami, i w ładnym stanie. Dodatkowo ktoś mu założył opony Nitto i odpicował w środku. O V8 pod maską nie wspomnę :D Nie rozumiem dlaczego auto do lasu musi wyglądać w środku i na zewnątrz jak żuk blaszak. A to czy go pobrudzisz i porysujesz to twoja broszka.
DVD w lesie poje...ło cie , po co ci to w lesie człowieku :)20 , chyba leśniczemu mydlic oczy, jak już nie masz argumentu ...
A od żuka to sie od...j , jeżdziłeś kiedyś nim w tamtych czasach jak pojawił sie na polskich drogach , nawet w nim nie siedziałes a dużo gadasz, :)11 .
Najbardziej zabawni sa Pseudo bizmesmeni :)23 , kupują takie fury i jeżdżą od firmy do firmy ... panie Wiesio ja mam ful wypas , dvd skóra ...itd,
a nawet nie wie osioł jeden z drugim po co ma biegi terenowe ,i czy wogóle je ma.
Na szczęscie są normalni ludzie którzy kupują , takie wózki ( nie koniecznie nówki i ful wypas ,chodz sa i tacy którzy kupują - lift i jadą na wyprawę ) nie po to by szpanowac , z pasji i dla frajdy -dla swojej satysfakcji :)2
...
a może ten człowiek także ma terenówkę do jaz właśnie takich jak opisujesz.
Ale juz dajmy spokój. Przecież nie piszemy tu po to aby się obrażać.

Jak wcześniej napisałem. Najważniejsze ze Chevy ;-)
Mnie sie podoba ...
Artur B

Awatar użytkownika
kozlos

Post autor: kozlos » śr wrz 26, 2007 10:33 pm

Gerappa pisze:
Po pierwsze to trochę grzeczniej bo ja tu do ciebie z bluzgami nie wyskakuję. Po drugie jak masz dzieciaki i wyjeżdzasz za miasto na weekend to zobaczysz po co dvd. A jak nigdy nie miałeś w aucie niczego poza szybami na korbkę to nie krytykuj że skóra i wypasione audio to syf. Kogoś takie gadżety bawią a ciebie nie i tyle. Po trzecie napisałem o żuku bo miałem do czynienia z tym cudem techniki, klasycznym badylarskim blaszakiem. Po czwarte co cię obchodzi czy lift jest dla szpanu czy dla frajdy z wyprawy. Oceniamy tylko auto samo w sobie a nie cel w jakim było dłubane.

A na koniec zgodzę się z Arturosem ,ważne że Chevy:)

Pozdro
1994 Chevy Suburban

Awatar użytkownika
kozlos

Post autor: kozlos » śr wrz 26, 2007 10:45 pm

Idąc zresztą tym tokiem myślenia, można dojść do wniosku że Lexus LX450 to też kicha bo ma skórę, wypasione audio i kupę "niepotrzebnych w lesie gadżetów". A jest tak naprawdę jedną z najlepszych terenówek jakie kiedykolwiek zbudowano.
1994 Chevy Suburban

ODPOWIEDZ

Wróć do „Chevrolet”