Pozdrawiam i z gory dziekuje za info.
Moderator: Marcin-Kraków
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=17498diuuuna2 pisze:w takim razie serdecznie witam, szczegolnosci hrabiego, ktoremu sloma z butow nie wystaje, a tak na marginesie pytajac na tym forum nie oczekuje zlosliwosci tylko pomocy...))) - ponawiam zatem apel do znajacych sie na rzeczy...
Pozdrawienie z Lublina. Magda
Klusz13 czy ty się zawsze musisz przypierdalać ?klucz13 pisze:A dzień dobry to gdzieBlazera kupuje a słoma z butów...........
Witam,boris.blank pisze:Jak o problemach z sekwencją to do ->Arturosxp
Nigdy, ale to nigdy na benzynie nie wyszło mi mniej niż 15 (bardzo spokojna jazda w długiej trasie, a w mieście nigdy mniej niż 18. Gazu odpowiednio po 1l. więcej. Jak Ty jeździsz??Arturosxp pisze:
Jedni by to olali a mnie skusiło do sprawdzenia dlaczego 21 skoro wachy palił około 15-16 l/100 km. (ostatnio zrobilem test na PB98 i srednia spalania mi wyszla 13l/100km)
Kolego ale uczul gazownikow na kolektor ssacy. Co tam bedzie zrobione pozniej wyjdzie w tracje eksploatacji. Pozniejsze ponowne rozbieranie jest kłopotliwe. WIEM COS O TYM.diuuuna2 pisze:Serdecznie dziekuje wszystkim za pomoc i cenne wskazowki-pomoglo mi to w wyborze warsztatu-( w niektorych w ogole nie wiedzieli o co w tym silniku chodzi).W poniedzialek zakladam sekwencje,pojezdze kilka dni i napisze jakie wrazenia ,spalanie itd-jesli warsztat sie sprawdzi podam zainteresowanym namiary
Pozdrawiam i dziekuje Magda
Arturosxp pisze:Kolego ale uczul gazownikow na kolektor ssacy. Co tam bedzie zrobione pozniej wyjdzie w tracje eksploatacji. Pozniejsze ponowne rozbieranie jest kłopotliwe. WIEM COS O TYM.diuuuna2 pisze:Serdecznie dziekuje wszystkim za pomoc i cenne wskazowki-pomoglo mi to w wyborze warsztatu-( w niektorych w ogole nie wiedzieli o co w tym silniku chodzi).W poniedzialek zakladam sekwencje,pojezdze kilka dni i napisze jakie wrazenia ,spalanie itd-jesli warsztat sie sprawdzi podam zainteresowanym namiary
Pozdrawiam i dziekuje Magda
Boris mial gdzies ładna instrukcje monatżu rurek w kolektorze.
Z ciekawosci jaka instalacje zakładasz?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość