świeci Low trac oraz ABS POMOCY chevrolet ALERO
Moderator: Marcin-Kraków
-
- jestem tu nowy...
świeci Low trac oraz ABS POMOCY chevrolet ALERO
Witam zapala mi sie najpierw lampka low trac a potem abs i lamka service vehicle soon wystarczy że rusze a nieraz moge przejechać pare kilometrów i dopiero wtedy sie zapala to wszystko dzieje sie w chevrolecie ALERO pomocy co mogło sie stać dlaczego kontrolka low trac mróga nawet w czasie postoju a wczesniej jak jeżdziłem zapalała sie tylko w sytuacjach poślizgu kól POMOCY 

Przemod1987
-
- jestem tu nowy...
-
- chiquito83
To jak żeś taki ynteligrnt szpagatowy to mu powiedz co nawaliłochiquito83 pisze:Ty to jednak prostak jestesklucz13 pisze:Rusz dupę i pojedż do warkstatu w celu podpięcia pod kompa bo za głupi jesteś żeby to rozgryść a na doległość to se na party line zadzwoń
![]()

a przy okazji zdiagnozuj : MB W 210 podczas jazdy zapaliły się kontrolki ABS ARS kontroli tracji i silnik stracił moc

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- chiquito83
Kiepsko , bardzo kiepskochiquito83 pisze:to proste, zapiekly sie hamulceklucz13 pisze: a przy okazji zdiagnozuj : MB W 210 podczas jazdy zapaliły się kontrolki ABS ARS kontroli tracji i silnik stracił mocja bez kompa nie wiedziałem

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- chiquito83
Chyba że ci się przepaliłchiquito83 pisze:to nie wiem, bezpiecznik ?:)21klucz13 pisze:Kiepsko , bardzo kiepskochiquito83 pisze: to proste, zapiekly sie hamulceorle

Bez kompa ni hu hu
- chiquito83
- chiquito83
no dobra to ja Ci zadam zagadke, bmw 735i, stare, 90 rok. po odpaleniu silnika, wlaczam swiatla. sprawdzam dzialaja. jade sobie kawalek i nagle bledy wyskakuja, przestaje dzialac swiatlo pozycyjne, czasami dwa, czasami tez jedno postojowe, podswietlenie tablicy. dwa razy tez sie zdarzylo ze nie dzialaly swiatla mijania. parkuje auto, gasze ide do pracy. po pracy odpalam i znowu na poczatku wszystko jest ok a pozniej sie pieprzy
- chiquito83
Zacznij od wyłącznika światełchiquito83 pisze:po prostu wypisuje co nie dziala po kolei, w weekend posprawdzam kableklucz13 pisze:Przerwa lub lużny kontakt gdzieś na stykach albo masa a na desce jaki napis się wyświetla