Moderator: Marcin-Kraków
A widzę, na Allegro, że coś szybko samochód chcesz sprzedać.anracz pisze:Odwołuję niniejszym co mamrotałem pod nosem na temat mechaników. Widocznie chłopaki mają pojęcie co robią - w przeciwieństwie do mnie
Ale filtr i olej są wymienione bez ubocznych skutków - no chyba, że mogą byś widoczne z upływem jakiegoś czasu. Wprawdzie nie jestem przesądny, ale trzy razy przez lewe ramię nie zaszkodzi "tfu, tfu, tfu"
o masz wszystko git dziala samochodzik marzenie i cudo kasy wsadzone podobno mnustwo w oleje plyny i inne graty i na sprzedaz?Marcin1 pisze:A widzę, na Allegro, że coś szybko samochód chcesz sprzedać.anracz pisze:Odwołuję niniejszym co mamrotałem pod nosem na temat mechaników. Widocznie chłopaki mają pojęcie co robią - w przeciwieństwie do mnie
Ale filtr i olej są wymienione bez ubocznych skutków - no chyba, że mogą byś widoczne z upływem jakiegoś czasu. Wprawdzie nie jestem przesądny, ale trzy razy przez lewe ramię nie zaszkodzi "tfu, tfu, tfu"
M.
Polecam się. Właściwie to nie miałem zamiaru, ale czego sie nie robi dla samosprawdzenia. Lubię takie wyzwania. Właśnie składamy go z powrotem. Problem to był z nowym audi. Jak bedziesz chciał cofnąć to już wiesz gdzie szukać.Marcin1 pisze:1000 mil na liczniku w Blazerze. No chyba jednak problem... A dlaczego? Ano poszukaj kogoś kto zechce cofnąć w nim licznik
Marcin
Transport przez oceam to 800$ +pod= ok 900. Nie wiem z jakiego miasta będzie jechało do załadunku, każda mila to 1$, cło, podatek wylicz sobie z kalkulatora celnego, ale musisz doliczyc kosty których nigdzie nie znajdziesz bonie są wyszczególnione i wychodzą w "praniu". Wyładunek w Gdyni z konteneta, przygotowanie przez Agencję Celną SADu, lawetę do siebie do domu itd itp. Jak będziesz miał już auto daj znać, puszczę Ci namiary na ludzi w Stanach, oraz podpowiem jak poradzić sobie z kosztami lub je minimalizować w Polsce.golony pisze:a teraz pytanie z innej bajki bo sprowadzasz auta to sie na bank orientujesz dolec jest teraz masakrycznie tani wiec auta w usa mozna relatywnie tanio zakupic taki nowy trailblazer koszt ok 35tys dolarow czyli ok 80tys pln ile trzeba do tej kwoty dodac na transport i clo?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość