Czy ktoś kupował na mobile.de?
Moderator: Marcin-Kraków
Czy ktoś kupował na mobile.de?
Widzę tam sporo fajnych Blazerów. Ma ktoś jakieś doświadczenia?
Pozdrawiam, Marcin
Pozdrawiam, Marcin
- Doktor-Granat
- mazurkas007
-
- kulkagsx1200
Witam
No właśnie jestem na etapie maili i zdjęć. Co mnie zadziwia to usterki o jakich piszą sprzedający. W żadnym samochodzie nie jest wszystko sprawne (szczególnie klima). Myślałem, że w Niemczech ludzie bardziej dbają o samochody. Dodam, że nie szukam w tych po 1.500EUR tylko około 6.000EUR i spodziewałem się naprawdę dobrego stanu
.
Pozdrawiam, M.
No właśnie jestem na etapie maili i zdjęć. Co mnie zadziwia to usterki o jakich piszą sprzedający. W żadnym samochodzie nie jest wszystko sprawne (szczególnie klima). Myślałem, że w Niemczech ludzie bardziej dbają o samochody. Dodam, że nie szukam w tych po 1.500EUR tylko około 6.000EUR i spodziewałem się naprawdę dobrego stanu

Pozdrawiam, M.
Ostatnio zmieniony sob lut 09, 2008 9:50 pm przez Marcin1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ryszard Giedrojć
-
Co do usterki klimy , t ozależy od rocznika.jeżeli stary to wina przewodów , teraz obowiązuje inny standard gazu niż kiedyś.Gdyby to byla tylk oklima to bym brał.W końcu to pancerne samochody.A druga prawda jest taka że naprawa ameryki w niemczech to dla nich czarna magia i koszty z marsa.Wszyscy kto moze robia u nas.
gsm 501 736 409
-
- jestem tu nowy...
wlasnie wrocilem z niemiec i stal czarny BLAZER LT 1999r w skorze za 5500euro, poszedl by napewno za mniej niz 5000euro ale nie polecal bym go. kontrolka od silnika sie palila, silnik nie rowno pracowal no i licznik cofany tak jak wiekszosc aut tam sprzedawanych. przez internet nie polecal bym kupowac, najlepiej jechac i samemu ogladac bo kity zenia az chuczu nawet w zywe oczy.
pozdrawiam.
pozdrawiam.
BLAZER ZR2 4,3L VORTEC 99r
-
- jestem tu nowy...
-
- jestem tu nowy...
ale bzdet kupowales kiedys jakies czesci do blazera??hyba nie bo za 10 zl to do zuka nawet nie kupisz a z tymi kablami to tez wariant optymistyczny ...maristez pisze:kontrolka silnika - jakiś czujnik za 10zł
silnik nie równo pracował - kable i świece za 100zł
licznik cofany - o pan rzeczoznawca sie znalazł

chevrolet blazer 4.3. 95r 255/55/18