ja znalazłem takie , ale moze ktos zna zastepstwo łatwiej dostawalne ;]
acdelco pf1218 , pf1218cl
k&n hp3002
hastings lf279
full a6000-137708
purolator L34631

Moderator: Marcin-Kraków
jest ale maja dosyc spory narzut wiec wole poprostu zamowic u importerakozlos pisze:Ja idę po prostu do sklepu i mówię do jakiego auta mi trzeba. Ostatnio zmieniałem olej i kupiłem filtr WIX ale numeru nie pamiętam. Nie ma u Ciebie sklepu z częściami do amerykanów?
Ja kupowałem w Łodzi i kosztował równe 20 złociszy, więc nie ma przegięcia.suburban 5.7 1990 pisze:jest ale maja dosyc spory narzut wiec wole poprostu zamowic u importerakozlos pisze:Ja idę po prostu do sklepu i mówię do jakiego auta mi trzeba. Ostatnio zmieniałem olej i kupiłem filtr WIX ale numeru nie pamiętam. Nie ma u Ciebie sklepu z częściami do amerykanów?
przykładowo na ebay.com filtr kosztuje 3,70 dolara a w sklepie ten sam w pl 54 zł
To kup i ściągnij legalniesuburban 5.7 1990 pisze:
jest ale maja dosyc spory narzut wiec wole poprostu zamowic u importera
przykładowo na ebay.com filtr kosztuje 3,70 dolara a w sklepie ten sam w pl 54 zł
akurat z filtrem oleju nie ma rzadnego problemu zamiennikow w opor mann ok 20 zlociszy wiec szkoda kombinowacklucz13 pisze:To kup i ściągnij legalniesuburban 5.7 1990 pisze:
jest ale maja dosyc spory narzut wiec wole poprostu zamowic u importera
przykładowo na ebay.com filtr kosztuje 3,70 dolara a w sklepie ten sam w pl 54 zł![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość