Pilot i immobilaizer?
Moderator: Marcin-Kraków
Pilot i immobilaizer?
Witam forumowiczów,mianowicie mam wielki problem,podjechałem dziś do sklepu,wysiadam i nie mogłem zamknąć z pilota drzwi w moim Blazerku z 2001roku,zrobiłem zakupy ,wracam i zonk otworzyłem za pomocą kluczyka ale nie dałem już rady odpalić bo świeci SECURITY,który wcześniej wyłączałem otwartą kłudką na pilocie,auto nie reaguje na pilota(zmieniłem baterie i nic,zapasowym też nic.pomocy ratujcie 

-
Przestaw samochód 200-300m od miejsca postoju. NIedaleko jest pewnie BTS jakiejś telefoni na 400MHz i zakłóca co transponder i pilota.
jak przestawisz auto to procedura tak jak po wymianie baterii.
jeśli nie zadziała ta metoda to możesz próbować podmienić transponder i pilota z jakiegoś sprowadzonego auta do rozbiórki - tylko body comp i ECU porównują numery seryjne a transponder nie.
jak przestawisz auto to procedura tak jak po wymianie baterii.
jeśli nie zadziała ta metoda to możesz próbować podmienić transponder i pilota z jakiegoś sprowadzonego auta do rozbiórki - tylko body comp i ECU porównują numery seryjne a transponder nie.
-