Być możne głupie pytanie, ale czy aby podnieść trochę przednie zawieszenie w ZR2 wystarczy przestawić drążek skrętny

Moderator: Marcin-Kraków
...ja jakoś nie wierzę, że to kobieta piszeLena pisze:Bezpiecznie to 3-4cm żebyś nie stracił zakresu pracy zawieszenia, do tego proponuję dłuższe wieszaki z tyłu (+1,5'')
Tak sie zastanawialem czy podlozenie cos pod resor ( miejscie gdzie jest przymocowany do mostu) nie podniesie go troszeczke ?Lena pisze:Bezpiecznie to 3-4cm żebyś nie stracił zakresu pracy zawieszenia, do tego proponuję dłuższe wieszaki z tyłu (+1,5'')
Źle mnie zrozumiałaś, cieszę się bardzo, że kobieta tak się zna na autach i wypowiada się autorytatywnie. Moja żona jeździ ze mną na ryby i sama zakłada na haczyk białe i czerwone robaki, więc myślałem, że mnie już nic nie zdziwi...Lena pisze:Zientas masz kompleksy ? Ja wiem, my możemy być tylko kosmetyczkami, pracować za ladą w GS'ie ew. na kasie w Biedronce. Jak interesujemy się samochodami to głównie tym w jakim kolorze jest tapicerka i czy na wewnętrznej stronie żaluzji p.słonecznej kierowcy jest lusterko.
Posługuję się w swoich wypowiedziach takim językiem jakiego używam w pracy. Dlaczego gdy tłumaczyłam kiedyś komuś o mechanizmach sprawdzania więzów integralności o sterowaniu współbieżnością itp to nikt się nie czepiał ? Naprawdę, trudno jest być ładną kobietą i do tego inteligentną. Ale jesteś kolejnym, który skłania mnie do tego aby udawać idiotkę. Wam facetom jest wtedy łatwiej.
Poza tym nic prostszego - przyjechać i sprawdzić. No może nie namacalnie
Wyglądasz ok.Lena pisze:
Arti - ładnie wyglądam ? Wiem, że masz żonę więc masz to gdzieś ale proszę tu o słowo wstawiennictwa.
Nie. Do fullsize (tahoe, suburban, silverado...) 4wd.Arturosxp pisze:a to jest na przednie zawieszenie do zr2?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość