Nowy pilot
Moderator: Marcin-Kraków
- anracz
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Nowy pilot
Wiem, że już był ten temat , ale znaleść nie mogę. Jak uzbroić nowego pilota do Blazerka ?
Kto pyta, nie błądzi! Więc po co pytać?
Re: Nowy pilot
Masz PMS, czy po prostu nie lubisz anracz'a?Lena pisze:wiem ale nie powiem

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
bo ty taka wredna jesteśLena pisze:wiem ale nie powiem

how are you doing the re-program?
if i can remember correctly (probably not) you hold the lock button on your door. cycle the ignition on then off 2 or 4 times (again trying to remember) then release the lock button on your door.the locks will automatically cycle if you did it the right amount of tiems. now take you fob and hold both the lock and unlock button until the locks cycle again. if that is the proper procedure you should be set. The last step, turn the key to on (no start) and wait for the Security Light to go out.
if i can remember correctly (probably not) you hold the lock button on your door. cycle the ignition on then off 2 or 4 times (again trying to remember) then release the lock button on your door.the locks will automatically cycle if you did it the right amount of tiems. now take you fob and hold both the lock and unlock button until the locks cycle again. if that is the proper procedure you should be set. The last step, turn the key to on (no start) and wait for the Security Light to go out.
San Shou moja miłość: http://www.youtube.com/watch?v=LoszTLmV5hk
- anracz
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Thank you for your help and assistance. I appreciate it.Lena pisze:how are you doing the re-program?...
- anracz
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
A za co ma mnie nie lubić? Zresztą ja już odpust całkowity mam. Trzydzieści jeden lat z jedną kobieta w poświęconym związku i do tego dwie córki wychowałem. Wyszczekane jak Lena, więc dla mnie to norma. Dobrze że przynajmiej psa mam płci męskawej.Kostuch pisze:Masz PMS, czy po prostu nie lubisz anracz'a?Lena pisze:wiem ale nie powiem
przepraszam, nie chciało mi się tłumaczyć. po prostu zrobiłam wytnij/wklej z innego forum.
San Shou moja miłość: http://www.youtube.com/watch?v=LoszTLmV5hk
- anracz
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Dziękuję, dla mnie nie stanowi to problemu. Przy okazji szukania znalazłem instrukcje firmową do Blazera. Jakby co to chętnie dam linkLena pisze:przepraszam, nie chciało mi się tłumaczyć. po prostu zrobiłam wytnij/wklej z innego forum.