Koledzy co sądzicie o samochodzie Dodge Durango, ale ten w starszej budzie. Rocznik np 2000

Moderator: Marcin-Kraków
Ponieważ to konstrukcyjnie zbliżona jednostka do 5.9, tylko co oczywiste słabsza. Moim zdaniem przyrost w osiągach jest więcej niż proporcjonalny w stosunku do wzrostu spalania.Arturosxp pisze:dlaczego 5.2 najsłabsza wersja?
a jakiego pipa masz gabarytowo podobnego do durango?Mroczny pisze:przemyśl to kilka razy
tył na resorze
przód chyba ifs
nie lepiej pipa?
Ale chyba nie ukręcają się podczas normalnej eksploatacji tylko w terenie przy większych kołach? Mam rację?Jerry JEEP pisze: Bolączką są mosty (wyjące, ukręcające się półosie i łożyska na półosi) a tak po za tym to fajny samochód.
Ja miałem dwa Grandy (ZJ i WJ) i po za tylnym mostem w ZJ wszystko było ok, teraz też jeżdzę Chryslerem i jestem bardziej niż zadowolony. Tak więc wszystko zalerzy od tego na jaki egzemplarz się natrafi i to dotyczy wszystkich samochodów.Marcin1 pisze: Ale z trzeciej strony Chrysler i trwałość jakoś nie chcą wg mnie iść w parze.
Pozdrawiam, Marcin
Poniekąd masz rację. Jednak jako, że przez pewien czas handlowałem (a raczej handluję jeszcze do końca kwietnia) częściami do aut z US to mam pewien przegląd tego co i w jakich samochodach się psuje.Jerry JEEP pisze:Ja miałem dwa Grandy (ZJ i WJ) i po za tylnym mostem w ZJ wszystko było ok, teraz też jeżdzę Chryslerem i jestem bardziej niż zadowolony. Tak więc wszystko zalerzy od tego na jaki egzemplarz się natrafi i to dotyczy wszystkich samochodów.Marcin1 pisze: Ale z trzeciej strony Chrysler i trwałość jakoś nie chcą wg mnie iść w parze.
Pozdrawiam, Marcin
A co szkodzi jak jest jedno i drugie? Niejeden płaski odpada. A jeśli chodzi o radę to do zasadniczo lepszego odejścia podkradam żonie Grand Am'aJaberNTT pisze:Tylko tak sobie myślę że jak ktoś szuka auta z odejściem to może lepiej niech poszuka czegoś bardziej płaskiego i sportowego bo zawsze będzie niedosyt odejscia:).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości