mechanik we wrocławiu
Moderator: Marcin-Kraków
- robertzmarzlik
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
mechanik we wrocławiu
Szukam. Jeśli kogoś polecacie, albo znacie. Trzeba mi wymienić świeczki, przewody zapłonowe, filtr paliwa, coś zaradzić na luz w kierownicy.( może jakiś tuning, może trochę podnieść, wmontować przeciwmgielne...) mój bazyliszek trochę smutny.
a i chyba termostat, bo motor zimny, chyba, że stoję we wrocławskich korkach to rośnie, a na trasie max 60*C
a i chyba termostat, bo motor zimny, chyba, że stoję we wrocławskich korkach to rośnie, a na trasie max 60*C
Robus
---------
Blazer '96
---------
Blazer '96
Re: mechanik we wrocławiu
Na ul. Rakietowej są dwa zaklady od hamerykańców i oba od nastu lat ja jeżdzę do tego pierwszego po lewej jak chcesz tel. to na priv
Broń boże na ul.Opolską bo tam horrrrrrrrrrrrrrror
i taka rotacja wśród mechanesów że głowa boli
Broń boże na ul.Opolską bo tam horrrrrrrrrrrrrrror

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
No tak do wymiany świec, przewodów, filtrów itp. to musi być wybitny znawca amerykańców 

Blazer 4.3V6 LS 4x4
- robertzmarzlik
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Ale ma ten chłam na stanie, niejednokrotnie taniej niż w sklepie i nie każdy lubi się grzebać w syfieMarcin1 pisze:No tak do wymiany świec, przewodów, filtrów itp. to musi być wybitny znawca amerykańców

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
czynności niby banalne , ale dla mechanika który widzi takie auto pierwszy raz w życiu , to mały kłopocik może być 

No proszę o ciut powagi. Mówimy o mechaniku, a nie ciotce klotce. Ale nie moja kasa - idź do szpeca od hamerykańców i płać stawkę za niby nietypowe auto.
Blazer 4.3V6 LS 4x4
ze ktos jest nowy to wy musicie go pogrążyć koleś nie musi sie znac na tym a chce dobry warsztat i tu wielkie ale!!??
Dalczego nie typoweMarcin1 pisze:No proszę o ciut powagi. Mówimy o mechaniku, a nie ciotce klotce. Ale nie moja kasa - idź do szpeca od hamerykańców i płać stawkę za niby nietypowe auto.

Ostatnio sobie wymieniłem komplet: świece, przewody, palec, kopułka.klucz13 pisze:Dalczego nie typoweMarcin1 pisze:No proszę o ciut powagi. Mówimy o mechaniku, a nie ciotce klotce. Ale nie moja kasa - idź do szpeca od hamerykańców i płać stawkę za niby nietypowe auto.może dla pana henia od 126p nietypowe, ale dla gościa który to robi na co dzień to standard i cena standardowa
Mam nadzieję, że przez dłuższy czas nie będę tego musiał robić ponownie...
Dostęp do osprzętu jest tragiczny w porównaniu z takim np samuraiem i większość rzeczy trzeba robić na "niewidomego ginekologa z rękami chińskiego dziecka".

Jakbym miał to robić komuś, to bym policzył x2 albo x3.
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
No nie jest aż tak tragicznie z dostępem, poza tym że do kopułki i palca daleko i trzeba włazić do komory silnika, zwłaszcza jak palec rozdzielacza zię zapiecze
Problem jest inny, np kolejność cylindrów, bo jak mechanior nie rozgarnięty i nie zna hamerykanów to potem głowi się przy podpięciu przewodów zapłonowych. Na własne oczy widziałem jak w ZJ cie na chybił trafił podłączali

Problem jest inny, np kolejność cylindrów, bo jak mechanior nie rozgarnięty i nie zna hamerykanów to potem głowi się przy podpięciu przewodów zapłonowych. Na własne oczy widziałem jak w ZJ cie na chybił trafił podłączali

1994 Chevy Suburban
- Jerry JEEP
- jestem tu nowy...
Proplem to się zaczyna jak maska jest na wysokości 1,6 metra
Drabina i na szczupaka pod maskę
Przy 8 cylindrach to już sobie na chybił trafił nie podłączysz bo nawet bez dwóch cylindrów silnik chodzi równo.

Przy 8 cylindrach to już sobie na chybił trafił nie podłączysz bo nawet bez dwóch cylindrów silnik chodzi równo.
K5 5700 SILVERADO
Mam tam jeszcze instalkę lpg z dwoma reduktoramikozlos pisze:No nie jest aż tak tragicznie z dostępem, ...

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
W tamtym ZJcie nie chodził.... a mistrzowie głowili się dlaczegoJerry JEEP pisze:Proplem to się zaczyna jak maska jest na wysokości 1,6 metraDrabina i na szczupaka pod maskę
![]()

1994 Chevy Suburban
- Jerry JEEP
- jestem tu nowy...
No to Ci mistrzowie musieli pomieszać wszystkie kablekozlos pisze:W tamtym ZJcie nie chodził.... a mistrzowie głowili się dlaczego

K5 5700 SILVERADO