Mocowanie zapasówki
Moderator: Marcin-Kraków
Mocowanie zapasówki
Witam,mam pytanie ,czy gdzieś w Polsce dostanę uchwyt na zapasówkę na tylną klapę Blazerka z 2001 roku,chodzi mi o taki jak się stosuje w stanach do trzydrzwiówek,(odpinana na bok)
W miejsce zapasówki chcę zamontować butlę na gaz.
W miejsce zapasówki chcę zamontować butlę na gaz.
Re: Mocowanie zapasówki
Pytanie też czy takie mocowanie jest gdzie przyczepić do nadwozia (punkty mocujące)?
Blazer 4.3V6 LS 4x4
-
-
witam , przerabiałem ten problem w moim poprzednim terranku , jesli wieszak na koło ma byc na zewnatrz - to wewnatrz w błotniku jest specjane wzmocnienie , jesli go brak a przykrecisz taki wieszak do blachy to oberwiesz cały błotnik. Sprawdz te opcje najlepiej na innym BLAZERZE z oryginalnym mocowaniem , jesli nie ma różnic to śmialo szukaj wieszaka jeśli nie to USA i tunningowe sklepy OFF ROAD gdzie zanabedziesz dedykowane wieszaki do modelu lub uniwersalne na zderzak lub hak holowniczy.Sam osobiscie nie wozilem zapasowki po miescie , wystarczal dobry kompresor z mercedesa SLK z allegro za 100 zeta i butelka uszczelniacza.Pozdrawiam wszystkich MOTACZY HAMERYKANSKICH SPRZĘTÓW!
KANGOO 1,6 4X4 prawie TERENOWE
BYLY KIA SPORTAGE AUTOMAT,UAZ,SAMURAJ,WRANGLER,TERRANKO,BLAZEREK
Dzisiaj widziałem Blazerka 3 drzwiowego (na oko rocznik 2001/2002)i miał właśnie taki uchwyt na tylnej klapie,niestety bardzo mu się spieszyło i nie wiem czy to był oryginał czy jakiś samozrobiony?Ale właściwie to takie uchwyty widziałem w 3 drzwiówkach.Chętnie kupię coś takiego.
Trzydrzwiowe tak właśnie mają, a pięciodrzwiowe nie. Pytanie czy pięciodrzwiowe mają wzmocnienia?
Blazer 4.3V6 LS 4x4
O własnie. Dołączam do pytanie.
Ja mam taki stelaż.
Tylko, jak nie ma wzmocnienia, to czy można to jakoś wespół ze ślusarzem zrobić?
Ja mam taki stelaż.
Tylko, jak nie ma wzmocnienia, to czy można to jakoś wespół ze ślusarzem zrobić?
Marcelo
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
Znalazłem taki rysunek stelaża do wnętrza autka. Czy w 4 drzwiowym ciężko to zamocować?

Pozdrawiam, Marcin

Pozdrawiam, Marcin
Blazer 4.3V6 LS 4x4
-
-
t tego co pamietam to jest wieszak wew do bagaznika a zewnetrzny mocowany jest przez blache nadwozia do duzo powazniejszego szpeja.pozdrawiam
KANGOO 1,6 4X4 prawie TERENOWE