Kopulka do Blazera-prosze o pomoc !!!!!!
Moderator: Marcin-Kraków
-
- jestem tu nowy...
Kopulka do Blazera-prosze o pomoc !!!!!!
Witam,
Jestem tutaj nowy, witam wszystkich forumowiczow. Jestem posiadaczem CHEVROLETA BLAZERA rocznik 1998, 4300 VORTEC i mam niewielki ( mam nadzieje ) problem. Nigdzie nie moge nabyc kopulki do przewodow wysokiego napiecia - jesli ktos z Was kiedykolwiek wymienial kopulke, prosze o szybka odpowiedz, bo wybieram sie niedlugo na wakacje i musze uruchomic blazera w ciagu najblizszego tygodnia a akurat pech chcial, ze samochod zaniemogl wlasnie teraz - moze ktos z Was ma takowa kopulke do odsprzedania lub wie, gdzie w sprzedazy wysylkowej jest dostepna ( oczywiscie w Polsce )...))). Z gory dziekuje za pomoc i z niecierpliwoscia czekam na rade.
Pozdrawiam wszystkich.
Jestem tutaj nowy, witam wszystkich forumowiczow. Jestem posiadaczem CHEVROLETA BLAZERA rocznik 1998, 4300 VORTEC i mam niewielki ( mam nadzieje ) problem. Nigdzie nie moge nabyc kopulki do przewodow wysokiego napiecia - jesli ktos z Was kiedykolwiek wymienial kopulke, prosze o szybka odpowiedz, bo wybieram sie niedlugo na wakacje i musze uruchomic blazera w ciagu najblizszego tygodnia a akurat pech chcial, ze samochod zaniemogl wlasnie teraz - moze ktos z Was ma takowa kopulke do odsprzedania lub wie, gdzie w sprzedazy wysylkowej jest dostepna ( oczywiscie w Polsce )...))). Z gory dziekuje za pomoc i z niecierpliwoscia czekam na rade.
Pozdrawiam wszystkich.
Re: Kopulka do Blazera-prosze o pomoc !!!!!!
Znalezione po minucie...michal lublin pisze:Witam,
Pozdrawiam wszystkich.
http://westar.pl/opis.php?id=576
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
-
- jestem tu nowy...
Tak, Tak, wszystko sie zgadza, tyle ze ja wczoraj do nich dzwonilem i akurat ta czesc jest juz sprzedana a oni po prostu nie zdjeli jej z oferty...)))... de facto juz jej nie ma.
mam kilka kopułek w czwartek będzie jechał mój klient do Lublina może zabrać
San Shou moja miłość: http://www.youtube.com/watch?v=LoszTLmV5hk
-
- jestem tu nowy...
Witam, w takim razie swietnie, prosze o jakis kontakt, najlepiej telefoniczny, podaje telefon: 727509271, lub prosze podac mi swoj tel., ja zadzwonie...))) Z gory dziekuje, MichalLena pisze:mam kilka kopułek w czwartek będzie jechał mój klient do Lublina może zabrać
powieksza sie nam grono.....az miolo popatrzec
chevrolet blazer 4.3. 95r 255/55/18
zadzwonię zadzwonię, tyko czas znajdę...
San Shou moja miłość: http://www.youtube.com/watch?v=LoszTLmV5hk