No właśnie. Znalazłem stelaż wewnętrzny ale facet nie wie ile za niego wziąć, a ja nie wiem ile może kosztować. Czy ktoś kupował coś takiego? Ewentualnie ile kosztował zewnętrzny to taki może z połowę tej ceny jest wart?
Pozdrawiam, Marcin
Ile warty stelaż na koło zapasowe?
Moderator: Marcin-Kraków
Ile warty stelaż na koło zapasowe?
Blazer 4.3V6 LS 4x4
Re: Ile warty stelaż na koło zapasowe?
Ja za swój zewnętrzyny dałem naprawdę malo, bo 250 zł. Gościowi po prostu zawalał garaż. Nowy to pewnie z 1000 zł może kosztować, w końcu to kawał stali, w dodatku muszą być dopasowane narożniki. Za wewnętrzny dałbym pewnie 150 zł 

Marcelo
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
Marcin1 pisze:No właśnie. Znalazłem stelaż wewnętrzny ale facet nie wie ile za niego wziąć, a ja nie wiem ile może kosztować. Czy ktoś kupował coś takiego? Ewentualnie ile kosztował zewnętrzny to taki może z połowę tej ceny jest wart?
Pozdrawiam, Marcin
daj mu 150zl
Tyle zaproponowałem (+ koszty przesyłki) ale mu za mało. Dziwak nie chce powiedzieć ile chce więc chyba poszukam gdzie indziej.
Pozdrawiam, Marcin
Pozdrawiam, Marcin
Blazer 4.3V6 LS 4x4
Marcin1 pisze:Tyle zaproponowałem (+ koszty przesyłki) ale mu za mało. Dziwak nie chce powiedzieć ile chce więc chyba poszukam gdzie indziej.
Pozdrawiam, Marcin
to jakis kretyn...
olej temat szukaj dalej
Nie wie ile chce, ale jednocześnie 150 mu za mało? Po prostu D jak dekiel...
Nawciskaj mu głupot, że 150 to maksymalna cena jaką może wziąć, że mały popyt na rynku, etc. W końcu zmięknie mu pała i weźmie te półtorej stówy.
Nawciskaj mu głupot, że 150 to maksymalna cena jaką może wziąć, że mały popyt na rynku, etc. W końcu zmięknie mu pała i weźmie te półtorej stówy.
Chevy Tahoe 5.7 V8