Przesterzen bagazowa
Moderator: Marcin-Kraków
Przesterzen bagazowa
Witam, jako ze przymierzam sie do zakupu blazera lub explorera mam jedno pytanko: czy moglby mi ktos podac prawdziwe wymiary bagaznika? dlug/szer/wyskosc. Ewentualnie jakies opinie o praktycznym wykorzystaniu lub utrudnieniach w tej przestrzeni bagazowej.
Re: Przesterzen bagazowa
Jak położyłem fotel, to z Ikei przywiozłem szafkę - pudło miało dł. 191 cm i weszła 
Jak zmierzę - to podam Ci.

Jak zmierzę - to podam Ci.
Pozdrawiam
Tomek
--------------
Chevloret 4x4 4-Door Blazer LS 98.r
Silnik Vortec 4300 V6 CSFI (L35)
Tomek
--------------
Pomyśl na Suburbanem - zmieścisz wszystko co będziesz chciał bez zastanawiania nad wymiarami 

Chevy Tahoe 5.7 V8
A wlasnie że niesmuggler pisze:Pomyśl na Suburbanem - zmieścisz wszystko co będziesz chciał bez zastanawiania nad wymiarami

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Próbowałeś zaparkować w środku Uazem?klucz13 pisze:A wlasnie że niesmuggler pisze:Pomyśl na Suburbanem - zmieścisz wszystko co będziesz chciał bez zastanawiania nad wymiarami![]()

Ostatnio zmieniony czw sty 28, 2010 10:20 pm przez smuggler, łącznie zmieniany 1 raz.
Chevy Tahoe 5.7 V8
No widzisz i się nie mieści i narty w poprzek nie wchodząsmuggler pisze:Próbowałem zaparkować w środku Uazem?klucz13 pisze:A wlasnie że niesmuggler pisze:Pomyśl na Suburbanem - zmieścisz wszystko co będziesz chciał bez zastanawiania nad wymiarami![]()

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Widze ze zrobila sie tu jakas wesola wymiana zdan, a ja wciaz nie znam tych wymiarow
Banan licze na ciebie, dzieki.

No @banan do roboty i to co do milimetra naupszemoll pisze:Widze ze zrobila sie tu jakas wesola wymiana zdan, a ja wciaz nie znam tych wymiarow![]()

Wzdłuż próbowałeś? Czy już nie da rady jak zapakujesz szafę ubrań żony / kochanki (niepotrzebne skreślić) ?klucz13 pisze:No widzisz i się nie mieści i narty w poprzek nie wchodzą![]()

Chevy Tahoe 5.7 V8
Eeeee wzdłuż to każdy głupi potrafi i jeszcze luz jestsmuggler pisze:Wzdłuż próbowałeś? Czy już nie da rady jak zapakujesz szafę ubrań żony / kochanki (niepotrzebne skreślić) ?klucz13 pisze:No widzisz i się nie mieści i narty w poprzek nie wchodzą![]()

Blazer pojechał w góry, jak wróci to zmierzę 

Pozdrawiam
Tomek
--------------
Tomek
--------------
Blazer pod tym wzgledem to IDEAŁ - dlatgo go mam!
Po złożeniu foteli wygodnie śpią 2 osoby - ja mam 183 cm i wyciągam się idealnie, od głowy do stóp. W 3 osoby trzeba się przytulać, ale też wygodnie i miło!
Badałem sprawę w Range Rowerze II - no i niestety, mimo że buda z pozoru większa, to jednak krótsza! Tam się nie mieściłem.
Optycznie explorer może być podobny, ale nie ma dzielonej klapy. A ja ją lubię, np. genialnie spożywa się na niej śniadanko..
Po złożeniu foteli wygodnie śpią 2 osoby - ja mam 183 cm i wyciągam się idealnie, od głowy do stóp. W 3 osoby trzeba się przytulać, ale też wygodnie i miło!

Badałem sprawę w Range Rowerze II - no i niestety, mimo że buda z pozoru większa, to jednak krótsza! Tam się nie mieściłem.
Optycznie explorer może być podobny, ale nie ma dzielonej klapy. A ja ją lubię, np. genialnie spożywa się na niej śniadanko..

Marcelo
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07