RADIO DELCO MODEL 09356095
Moderator: Marcin-Kraków
RADIO DELCO MODEL 09356095
Witam. Wymontowałem RADIO DELCO MODEL 09356095 ponieważ jest na kasety i czas je wymienić na lepsze. Czy ktoś wymieniał radio w Blazerze? Jakie przeróbki trzeba zrobić? Czy są przejściówki na ISO z tej kostki co jest w radiu?
- jacenty99
- jestem tu nowy...
Re: RADIO DELCO MODEL 09356095
Ja będę to za chwilę ćwiczył. Z tym, że muszę zrobić odwrotnie, mam kostki ISO (chyba) a muszę wrócić do AC Delco. Może się zamienimy, ja ci oddam ISO a ty mi dasz od Delco?
Gdzieś na strychu poniewiera mi się oryginalny radiomagnetofon plus odtwarzacz cd z Tahoe. Może ktoś koniecznie chce mieć coś takiego?
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
- jacenty99
- jestem tu nowy...
Ja bym był zainteresowany. Mam montować kaseciaka ze sterowaniem zmieniarką, ale zmieniarki nie mam, więc chętnie przyjąłbym z odtwrzaczem. Wszystko zależy ile sobie za ten wypasiony sprzęt winszujesz? 4 paczek, jak niektórzy optymiści z Allegro za radio ze strychu sobie życzą nie położę 
A nie masz silnika z tego Taho'a gdzieś skitranego? Dziś przeczytałem o SWAPie na V8 i chyba nie będę mógł w nocy spać... Szykuję ZR2kę na manualu, V 8ka byłaby jak znalazł,... ale wtedy radia bym już nie potrzebował, tylko przegazowywał co chwila - lepsza muzyka

A nie masz silnika z tego Taho'a gdzieś skitranego? Dziś przeczytałem o SWAPie na V8 i chyba nie będę mógł w nocy spać... Szykuję ZR2kę na manualu, V 8ka byłaby jak znalazł,... ale wtedy radia bym już nie potrzebował, tylko przegazowywał co chwila - lepsza muzyka

Co włożyłeś zamiast oryginalnego radia?Kostuch pisze:Gdzieś na strychu poniewiera mi się oryginalny radiomagnetofon plus odtwarzacz cd z Tahoe. Może ktoś koniecznie chce mieć coś takiego?
Chevy Tahoe 5.7 V8
Ja nic...smuggler pisze:Co włożyłeś zamiast oryginalnego radia?Kostuch pisze:Gdzieś na strychu poniewiera mi się oryginalny radiomagnetofon plus odtwarzacz cd z Tahoe. Może ktoś koniecznie chce mieć coś takiego?
Kupiłem już auto z wsadzonym jakimś blaupunktem w standardzie DIN. CD sam wydłubałem i wsadziłem tam CB.
- jacenty99
- jestem tu nowy...
Już nie dealujemy?
Coś ty taki szybki?jacenty99 pisze:Już nie dealujemy?

Trzeba znaleźć czas, wejść na strych, znaleźć i odkopać fanty, sprawdzić czy działa...
No i przypomniałem sobie, że kabel radio<->cd został w aucie, bo mi się go wyciągać nie chciało. Muszę się zmotywować

- jacenty99
- jestem tu nowy...
A chce ci się robić tyle wysiłku nie wiedząc czy wo ogóle mamy przestrzeń negocjacyjną? Jak już wejdziesz na ten strych, narobisz się, naszukasz, nadłubiesz żeby wyłuskać kabel, generalnie zainwestujesz, to będę miał lepszą pozycję przetargową 

Dobra, poświęciłem się i znalazłem w bajzlu (znalazłem przy okazji cztery skrzynie do sj410 a nigdy nie miałem takiego auta
).
Nie będę odpisywał na pw każdemu, kto był zainteresowany bo zwariuję
Jak widać, zgubione kilka gałek i wybita szybka guzika. CD i kabel w normie.
Wiązka radia ucięta - nie mam opisu, więc nie mam jak sprawdzić czy to wszystko działa.
Jak ktoś chce się tym zaopiekować, to oddam za dużą dobrą tequilę i kilka cytryn

Nie będę odpisywał na pw każdemu, kto był zainteresowany bo zwariuję

Jak widać, zgubione kilka gałek i wybita szybka guzika. CD i kabel w normie.
Wiązka radia ucięta - nie mam opisu, więc nie mam jak sprawdzić czy to wszystko działa.
Jak ktoś chce się tym zaopiekować, to oddam za dużą dobrą tequilę i kilka cytryn

- jacenty99
- jestem tu nowy...
Stan nie jest perfekcyjny, igła, prawie nówka ale cena jest dobra, nie będę się targował, biorę. Wyślę namiary na priw.
Tak się składa, że opisy kabelków znalazłem w netcie, a to czego mi brakuje to kostki i napęd CD
Tak się składa, że opisy kabelków znalazłem w netcie, a to czego mi brakuje to kostki i napęd CD
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Zmieniłem na Kenwooda z CD i wejściem USB. Niestety nie znalazłem nigdzie przejściówki, więc oryginalną po chamsku odciąłem i podłączyłem do nowego. Radyjko jest węższe niż oryginał więc trzeba było założyć maskownicę. Troche głupio wygląda, bo małe i wąskie, a tamto to była porządna wielka cegłaBilly2000 pisze:Witam. Wymontowałem RADIO DELCO MODEL 09356095 ponieważ jest na kasety i czas je wymienić na lepsze. Czy ktoś wymieniał radio w Blazerze? Jakie przeróbki trzeba zrobić? Czy są przejściówki na ISO z tej kostki co jest w radiu?

Kto pyta, nie błądzi! Więc po co pytać?
Po co wam takie przestarzałe rzęchy? Czyżby sentyment?
Ja sobie wsadziłem kiedyś taki sprzęt (firmy Lenco): czytnik kart SD, USB, i jeszcze CD z mp3, no i radyjko oczywiście. No i przy obecnym rozwoju techniki, uważam kompakty za przestarzałe i niewygodne, zwłaszcza w aucie. Tylko karty SD
! To jest coś. Piękne, małe i wygodne.
Za to Lenco dałem coś niecałe 200 zł...
Ja sobie wsadziłem kiedyś taki sprzęt (firmy Lenco): czytnik kart SD, USB, i jeszcze CD z mp3, no i radyjko oczywiście. No i przy obecnym rozwoju techniki, uważam kompakty za przestarzałe i niewygodne, zwłaszcza w aucie. Tylko karty SD

Za to Lenco dałem coś niecałe 200 zł...

Marcelo
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07