SZUMI ...
Moderator: Marcin-Kraków
Re: SZUMI ...
A jak szumi
szuuuuuuuu
szu szu szu
szszszuuuu szszszuuu
a może antena

szuuuuuuuu
szu szu szu
szszszuuuu szszszuuu

a może antena

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
No tak - szuuuuuu
serio -jednostajny,metaliczny szum ; myślę, że na 100% jakieś łożysko

serio -jednostajny,metaliczny szum ; myślę, że na 100% jakieś łożysko
Opony też nie.
Dzisiaj wsadziłem Blaze na podnośnik - przy załączeniu przedniego napędu wyraźny szum gdzieś z przodu. Na 100% to nie łożyska kół. Nie wiem co to może być...
Dzisiaj wsadziłem Blaze na podnośnik - przy załączeniu przedniego napędu wyraźny szum gdzieś z przodu. Na 100% to nie łożyska kół. Nie wiem co to może być...
Skasuj luzy na ataku.geg pisze:Opony też nie.
Zamiast szumu będzie wycie

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
a może to deszcz pada ?

Wszystko co naprawdę lubię jest niemoralne, nielegalne lub tuczące
Disco 2 V8 4,6, Xsara 1,6
Disco 2 V8 4,6, Xsara 1,6
Ja miałem kompletną załamkę, jak jechaliśmy z dziewczyną na Ukrainę. Już niedaleko za domem szum, buczenie, wycie. Podjechałem do majstra: sprawdził wszystkie luzy na mostach, łożyskach, poziomy olejów. Wszystko git. A szum i buczenie nadal. Załamka.
Dopiero coś mnie olśniło, że to taśmy, którymi przymocowałem koło na dachu, szumią i buczą po przekroczeniu 70 km/h !
:) 
Dopiero coś mnie olśniło, że to taśmy, którymi przymocowałem koło na dachu, szumią i buczą po przekroczeniu 70 km/h !

Marcelo
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
No super fachowa porada. Będę pisał i dzwonił o jeszcze kilka równie cennych.emkg pisze:a może to deszcz pada ?
Temat nieaktualny - to łożysko zewnętrzne mostu, lewa strona.

geg pisze:...No super fachowa porada. Będę pisał i dzwonił o jeszcze kilka równie cennych.
Temat nieaktualny - to łożysko zewnętrzne mostu, lewa strona.
geg pisze:... Na 100% to nie łożyska kół...
Geg, weź no się poczytaj. Wiesz co to jest GIGO?geg pisze:...na 100% jakieś łożysko
Garbage In Garbage Out
ps
Możesz strzelić focha

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
Kostuch, jeśli łożysko kół (piasta) i łożysko mostu to to samo to pewnie zawsze wszystkie DANE są dla ciebie BŁĘDNE.