Pytanie
nr.1 Czy ma ktoś może z użytkowników coś do zaproponowania? Oczywiście mówimy tu o rozsądnych pieniążkach.
nr.2 Jakie jest spalanie benzyniaka 5.7L bądź 6.5L po przerobieniu go podtlenek LPG.

Moderator: Marcin-Kraków
fakt... ale nie są to pięknie brzmiące chevroletyxymenez pisze:No właśnie. Zwłaszcza, że są obecnie auta, które palą 5-7 l/100 km![]()
hehehe....
oj tamxymenez pisze: Swoją drogą, fajne foty (tylko nie wiem, czy admin się nie przyczepi za reklamę strony!).
Zaufaj że to tylko zdjęcia.... byłem oglądać... w środku, to on chyba krowy woził, wszystko odpada lata.... zdekompletowany.... aż tylko się zdenerwowałem że tam pojechałem... i do tego trzeba doliczyć 3.000 marży Vat... Razem po utargowaniu z 20.500 na 19.000 on obliczył że podatek vat mu mam jeszcze zapłacić i wyszło w-g niego 22.000 pogięło go i to Fest... trudno, szkoda tylko tych km. co jechałem na darmo...xymenez pisze:Piękny egzemplaż! Ładne koła, no i spalanie fakjtycznie przyzwoite. Prawdziwa terenówa! Nawet trochę zazdroszczę... Chociaż cena mogłaby być ciut niższa.
Croochy. Dzwoń po niego i żuć mu cene 14.000 bo tyle jest on wart, jeśli się zgodzi, to na niego uważaj, bo koleś se raz odbiera telefon raz nie, 2x mnie w h.ja zrobił... Bo prawdę mówiąc napaliłem się na niego. w środku chlew, odpadają wszystkie listewki, ale amory ma za około 2.000 wydechy nówki, cylinderek z tyłu w prawym kole wymienił, teraz łożysko mu się rozsypało ale ponoć już naprawił. Oba przednie krzyżaki do wymiany, oraz oczywiście olej w skrzyni bo jakiś szmelc ma wlany... 20.500 on go wystawił, ale ten samochód jak dla mnie jest wart max 14.000. Wiec może ty spróbuj może tobie się uda go kupić. AA jeszcze jak byłem, to przy nas koleś mu zarysował + wgniótł lekko bo lekko drzwi od pasażera.CrOOchy pisze:też się czaje na zdrową K5, ale chyba bezpieczniej byłoby z za wielkiej wody przytargać niż w naszym kochanym kraju kupować
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości