Cześć,
Czy zna może z Was ktoś to auto, bądź mieszka w pobliżu i może rzucić okiem ?
http://otomoto.pl/chevrolet-trailblazer-C15998032.html
znacie to auto - Trailblazer
Moderator: Marcin-Kraków
znacie to auto - Trailblazer
Artur B
Re: znacie to auto - Trailblazer
Jak dla mnie to ogłoszenie jest trochę dziwne. Gość wypisał dyktafon, a nie napisał, że jest to samochód 4x4 (ze zdjęć wynika, że jest). Poza tym nie lubię zdjęć, które utrudniają ocenę spasowania blach, bo ktoś sobie na skos pofotografował. Nie jest to najbogatsza wersja, bo najbogatsza już z fabryki wyjeżdżała np. z monitorami w zagłówkach.
Kierownica wygląda na obszywaną nieoryginalnie więc pewnie ma więcej przebiegu niż owe 126.000km.
Poza tym co z tego, że ma 2 parowniki? Bo ktoś nie umiał dobrać jednego dla mocy do 300KM?
Generalnie nie ma się do czego przyczepić ale jakoś nie budzi mojego zaufania.
Pozdrawiam, Marcin
Kierownica wygląda na obszywaną nieoryginalnie więc pewnie ma więcej przebiegu niż owe 126.000km.
Poza tym co z tego, że ma 2 parowniki? Bo ktoś nie umiał dobrać jednego dla mocy do 300KM?
Generalnie nie ma się do czego przyczepić ale jakoś nie budzi mojego zaufania.
Pozdrawiam, Marcin
Blazer 4.3V6 LS 4x4
Ludzie czasami sie nie znaja i nie wiedza co maja. Doskonale by bylo jakby ktos rzucił okiem. Z Wawy jechac do Krakowa na same ogledziny to troche drogi interes.
Ostatnio zmieniony pt lis 12, 2010 7:25 am przez Arturosxp, łącznie zmieniany 2 razy.
Artur B
- qki0
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Wersja pełna LTZ to fakt, jeżeli chodzi o zagłówki i monitory - to nie ten rocznik... dopiero od 2006 czy 2007 w ofercie.
LTZ miały również podtypy i fakt ten nie jest najbogatszy - chociażby brak spryskiwaczy reflektorów, co jednak mnie dziwi bo wersja z automatyczną klimą i sterowaniem w kółku miała spryski w standardzie, więc albo unfall albo tak ma być bo to pierwszy rok produkcji i za bogato nie było. Wersja USA a nie europejska.
Kierownica fakt wygląda na obszywaną bo oryginalna ma ładnie schowane i nie uwypuklone szwy ale ... może być oryginalna trudno określić ze zdjęcia.
Ja bym pojechał za daleko w końcu to też nie jest.
Pozdro
P.S. sprawdź w książce co z wymianą oleju w skrzynce bo jeden już dawno miał mieć (80000km)
LTZ miały również podtypy i fakt ten nie jest najbogatszy - chociażby brak spryskiwaczy reflektorów, co jednak mnie dziwi bo wersja z automatyczną klimą i sterowaniem w kółku miała spryski w standardzie, więc albo unfall albo tak ma być bo to pierwszy rok produkcji i za bogato nie było. Wersja USA a nie europejska.
Kierownica fakt wygląda na obszywaną bo oryginalna ma ładnie schowane i nie uwypuklone szwy ale ... może być oryginalna trudno określić ze zdjęcia.
Ja bym pojechał za daleko w końcu to też nie jest.
Pozdro
P.S. sprawdź w książce co z wymianą oleju w skrzynce bo jeden już dawno miał mieć (80000km)