Prawie nóweczka

Chevy 3500 4x4 z jedynie słusznym 6.5 turbo

Plan jest taki ...
Lekki przeglądzik ... oponki terenowe , lekki lifcik
Zabudowa kempingowa ... na lato , demontowalna ... na rajdy serwisówka Team-u Karłowicz4x4 & Marks4wd
Moderator: Marcin-Kraków
IFS ?zagaj1 pisze:Z tyłu to pewnie most na resorach, a z przodu co ma IFS ?
Ta ... ze złożonymi lusterkami ledwie wlazł na naczepę ...wojtek_kom pisze:![]()
Jakiś taki mały
Tylko DMC zróbcie poniżej 3500
Identycznie jak goły termiczny kontener z odsuwanymi oknami z siateczką ... pełen wypas , klima postojowa , ogrzewanie niezależnezaloguj pisze:Igor paka jak to w srodku wyglada
Ogólnie ok 42 - 43 tyś złzaloguj pisze:wiele takie cudenka wychodzia z transportem![]()
Za 12-sto letni pusty kontener prawie 45 kafliIgor V8 pisze:Identycznie jak goły termiczny kontener z odsuwanymi oknami z siateczką ... pełen wypas , klima postojowa , ogrzewanie niezależnezaloguj pisze:Igor paka jak to w srodku wyglada
Zrobię kuchnie wymiennąz warsztatem , lodóweczka zmywaczek itp. i 4 pełnowymiarowe miejsca do spania
Teraz to wyglada ja goły kemping bez wyposażenia
Wyrwałem go z bazy USA ... jak zapas nienaruszalny 99 rok produkcji .... pienie odpala ... ślicze autko
Karwa Kluczś ... nie problem kupić kampera z 0.5 bańkiklucz13 pisze: Za 12-sto letni pusty kontener prawie 45 kaflito na starze masz punkt dowodzenia za 1/4 ceny i też nic nie ma
![]()
A porządnych kamperów z wyposażeniem to nie było czy kutwisz![]()
Normalnie 2 ... extremowo 4 ... nad kibelkiem się zastanawiam jeszcze ... ale mały prysznic będzie na 100 %Piotrul pisze:Ile osób będzie pomieszkiwać w tym kamperku? Jakieś ekstrasy typu wc i prysznic w środku planujesz.
Srata tataIgor V8 pisze:Karwa Kluczś ... nie problem kupić kampera z 0.5 bańkiklucz13 pisze: Za 12-sto letni pusty kontener prawie 45 kaflito na starze masz punkt dowodzenia za 1/4 ceny i też nic nie ma
![]()
A porządnych kamperów z wyposażeniem to nie było czy kutwisz![]()
![]()
Chcę zrobić swojego od podstaw ... że drogi w zakupie ... może i tak ale jest to nowy samochód
Dołożę jeszcze parę groszy i go sobie dozbroję bod siebie ...
Zabudowa kampera Niemiecka z tej samej budy co u mnie kosztuje coś ponad 100 tys Euro
Widziałem taką na nowym Iveco 4x4
Nie mam takich pieniędzy na samą zabudowę kamperową ... najważniejsza jest porządna baza 4x4
Mam magika który z części składa bajeczne zabudowy ... na co dzień robi szafy suwane , kuchnie itp
Cały pic polega na zapięciach i prowadnicach ... są drogie i kupię je od Niemieckiego producenta zabudów
U niego pełna taka zabudowa to koszt ok 20.000 zł + prowadnice i zamknięcia szafek
Terenowy kamper musi mieć pancerną zabudowę dobrze zamocowaną ...
Przy okazji mam postojowe ogrzewanie i klimę ....
Zawiozę na Ursynów budę do zabudowy a rama z kabiną pojedzie do Zausek na odświeżeni , polerowanie i zabezpieczenie nowej ramy , która wyglada tak jakby wczoraj wyjechała z fabryki
Co Ciekawe będą zrobione dwa rodzaje zabudowy ... kamperowa i serwisówka holownik dla naszego samochodu Team Karłowicz4x4 & Marks4wd
O ile pamiętasz już podchodziłem pod temat kampera ... bazą miał być GMC Tavern ... wersja pancerna 4x4 ... odpuściłem ze względu na wagę netto 6 ton
To też był nowy samochód z wojska z 1999 roku .... z niego mam zestaw do wrzucenia 4x4 do mojego obecnego
Mamy plana żeby wrzucić kółeczka Nitto MT ( takie jak mam w Patrolu 38/15.5/17
Chciałbym żeby na przyszły sezon był dopieszczony
Wczoraj został zarejestrowany
Naucz się czytać staruchu przebrzydły ...klucz13 pisze: Srata tataKażda chłodnia ma klimę nawet Lublin.Serwisówka a kamper to raczej nie chodzą w parze, no chyba że w bidecie se zamontujesz imadło ale musisz wtedy uważać na jaja , gotować będziesz na palniku acetylo-tlenowym a w zbiorniku na wodę borygo będziesz trzymał. Będziesz ukraińskie qurwy posuwał i spał na stole warkstatowym pomiędzy szlifierką a wiertarką kolumnową.Ten paździeż z ikei to se odpuść i weź kogoś kto robi zabudowy do jachtów a nie posraną garderobę komandora. Aaaa po czwarte primo to ściany nie rozsuwane , brak atrium i tarasu, brak bołazeri i kryształowego żyrandola w stylu romskim czyli bez sęsu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość