trailblazer
Moderator: Marcin-Kraków
trailblazer
heloł
ma to ktos? na co tam uważać niestandardowo? widział ktos tego z gorlic http://gesta.otomoto.pl/chevrolet-trail ... 90963.html
?
ma to ktos? na co tam uważać niestandardowo? widział ktos tego z gorlic http://gesta.otomoto.pl/chevrolet-trail ... 90963.html
?
- janusz k160
-
Re: trailblazer
Przebieg 54000 

Paranoja to znajomość wszystkich faktów.William S.Borroughs
k1603.3TD,Y612.8TDIC,Qashqai+2 1.6dci
k1603.3TD,Y612.8TDIC,Qashqai+2 1.6dci
- Damian
-
- Kontaktowanie:
paskudztwo
a w środku to wygląda jak jakiś dostawczak z końca lat 90-tych
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
Jak kupowałem Blazera, to sprzedawca facet miał od pół roku Traila - też chciał sprzedać, bo coś ze skrzynką czy z blokadą dyfra było nie tak - coś się mieliło przy cofaniu na 4x4. Auto jeżdżone było tylko po czarnym niemieckim i trochę po czarnym Pl na seryjnych kołach.A tak był zadowolony z tej kanapy. Zbierał się ładnie. Wykończenie, pasowanie elementów coś między zaciekiem a trabantem po tuningu(wyklejanie środka skają i malowanie lakierem do paznokci). Jak to w amerykańcach
Blazer 99'
Hahaha, dokładnie! Traile to jakaś popluczyna! Coraz mniej ładnych aut...Damian pisze:paskudztwo

Marcelo
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
głos toyociarza w tej materii traci na obiektywizmie...

Moim zdaniem kręcony przebieg. Skóra na fotelu kierowcy nie była by tak pogięta. Poza tym jeśli takie auto by miało taki mały przebieg i nie było bite ani trefne, to by nie musiało być wstawiane do komisu. Ładne auto ale trzeba by było je dobrze sprawdzić.
BLAZER 98' LT
Sądząc po aurze na fotach, to chłopaki chwilę się z nim bujają... pewnie z ogłoszenia na ogłoszenia ma niższy przebieg i cieńszą książkę serwisową. A części podmienili sobie amatorzy amerykańskiej motoryzacji z połowy województwa...
Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
- qki0
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Hola hola Panowie, ja tam nie wypowiadam się jak wyglądają Blazery...kwestia gustu i to na pewno nie mojego 
Poza tym technologia trochę już inna i nie ma co grymasić.
Na pierwszy rzut oka to nie podoba mi się zaślepka od airbaga kierowcy ( w fotelu) - jest od beżowego wnętrza
?
Po drugie nie jest to full opcja tylko LT (środek miary a i tak można dodawać i ujmować opcji.....)
No jest to wersja amerykańska.
54000 no cóż może mil to jeszcze ale km ......
pozdrawiam
qki

Poza tym technologia trochę już inna i nie ma co grymasić.
Na pierwszy rzut oka to nie podoba mi się zaślepka od airbaga kierowcy ( w fotelu) - jest od beżowego wnętrza

Po drugie nie jest to full opcja tylko LT (środek miary a i tak można dodawać i ujmować opcji.....)
No jest to wersja amerykańska.
54000 no cóż może mil to jeszcze ale km ......
pozdrawiam
qki