LUSTERKA Z MODELU 2000 do modelu 1998
Moderator: Marcin-Kraków
-
- jestem tu nowy...
LUSTERKA Z MODELU 2000 do modelu 1998
Witam. Czy ktoś się orientuje czy lusterka elektrycznie składane z modelu 2000 będą pasowały do modelu 1998. Chodzi mi o to czy będzie pasowało mocowanie, czy będzie działać podgrzewanie i sterowanie. Domyślam się, że elektryczne składanie trzeba by było osobno podłączyć. One składają się po zamknięciu auta pilotem czy jest dodatkowy przycisk?
Re: LUSTERKA Z MODELU 2000 do modelu 1998
tak!
składają się oddzielnym przyciskiem na drzwiach, niestety - nie ma bajeru, że pilotem, hehe....
składają się oddzielnym przyciskiem na drzwiach, niestety - nie ma bajeru, że pilotem, hehe....
Marcelo
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
-
- jestem tu nowy...
Pewnie by to można było podłączyć jakoś aby się składały przy zamykaniu pilotem auta. Ale chyba gra nie warta świeczki.xymenez pisze:tak!
Nie warta... hehe.
Lepiej ktoś by mógl wpaść i wreszcie opisać, jak obejść i całkiem odłączyć elektroniczny immobolizer (w wersji europejskiej). Za wschodnią granicą są miejsca, gdzie nie da się odpalić auta! (takie fale radiowo-radarowe!), a i w PL zdarzyło się to w paru miejscach (na szczęście wystarczyło przepchnąć auto o 10 m i wszystko w porządku).
Lepiej ktoś by mógl wpaść i wreszcie opisać, jak obejść i całkiem odłączyć elektroniczny immobolizer (w wersji europejskiej). Za wschodnią granicą są miejsca, gdzie nie da się odpalić auta! (takie fale radiowo-radarowe!), a i w PL zdarzyło się to w paru miejscach (na szczęście wystarczyło przepchnąć auto o 10 m i wszystko w porządku).
Marcelo
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
-
- jestem tu nowy...
xymenez pisze:Nie warta... hehe.
Ja włączam tryb awaryjny odpalania na gazie. Gazu nie odcina więc jak się odpali, to SECURITY miga sobie ale jedziesz normalnie. Ale faktycznie warto by było to rozgryźć.