KOMPUTER POKAZUJĄCY SPALANIE
Moderator: Marcin-Kraków
-
- jestem tu nowy...
KOMPUTER POKAZUJĄCY SPALANIE
Witam. Blazery nie mają komputera pokazującego spalanie, co by było bardzo mile widziane. Kolega ma taki komputer od jeepa XJ i się zastanawiam jak by to ustrojstwo podłączyć do blazera. Czy ktoś ma jakiś pomysł jak to zrobić?
Re: KOMPUTER POKAZUJĄCY SPALANIE
Ja mam, ale nie używam.Lukasz2012 pisze:Witam. Blazery nie mają komputera pokazującego spalanie, co by było bardzo mile widziane. Kolega ma taki komputer od jeepa XJ i się zastanawiam jak by to ustrojstwo podłączyć do blazera. Czy ktoś ma jakiś pomysł jak to zrobić?
Po co się denerwować spalaniem?

Poszukaj scangauge w googlu.
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
Od '98 zdaje sie, mają.
No, czasami to denerwujące.... hehehe
Marcelo
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
- - - - - - -
Blazer S10 '95 i '99
& MIKROWAFLE
obecnie Explorer IV '07
-
- jestem tu nowy...
Ja mam 98r i nie ma spalania. Tylko kompas i temp. No ale zapewne jak nie było, to nie ma wiązki aby od nowszego modelu wsadzić. Jak myślicie?xymenez pisze:Od '98 zdaje sie, mają.
Przecież ci napisałem. Czytasz, czy tylko piszesz?Lukasz2012 pisze: Jak myślicie?

Podłączasz się do komputera auta a nie do czujników - brak wiązki nie przeszkadza.
-
- jestem tu nowy...
Kostuch pisze:Przecież ci napisałem. Czytasz, czy tylko piszesz?Lukasz2012 pisze: Jak myślicie?![]()
Podłączasz się do komputera auta a nie do czujników - brak wiązki nie przeszkadza.
Napisałeś że masz ale nie używasz. Jak niby miało mi to pomóc ?
Widziałem jedynie dodatkowe komputery podpinane w to samo miejsce, w które się podpina skaner diagnostyczny.
Takie coś masz?
Tak, takie coś mam.Lukasz2012 pisze:Kostuch pisze:Przecież ci napisałem. Czytasz, czy tylko piszesz?Lukasz2012 pisze: Jak myślicie?![]()
Napisałeś że masz ale nie używasz. Jak niby miało mi to pomóc ?
Widziałem jedynie dodatkowe komputery podpinane w to samo miejsce, w które się podpina skaner diagnostyczny.
Takie coś masz?
Nie używam, co nie znaczy że nie działa. Po prostu nie jestem zainteresowany bieżącym spalaniem - wiem że bańka gazu wystarcza mi na 160 mil i nie dzielę włosa na czworo.