UKRADLI MI PATROLA GR SILNIK 4,2 Y60 ROK 94 CZERWONY
UKRADLI MI PATROLA GR SILNIK 4,2 Y60 ROK 94 CZERWONY
Jak w temacie dziś miedzy godziną 2 a 5 w nocy ukradli mi go z podwórka
Patrol 2,8 GR & HONDA CBR
Re: UKRADLI MI PATROLA GR SILNIK 4,2 Y60 ROK 94 CZERWONY
Kondolencje najszczersze.Adamur4,2 pisze:Jak w temacie dziś miedzy godziną 2 a 5 w nocy ukradli mi go z podwórka
Daj troche dokladniejszy opis. Krotki, dlugi? Wrzuc fotki. podaj numery.
Ostatnio moda nastala na jumanie 4,2. U mnie zlodzieje przejechali 20 metrow i wylaczyl ich na szczescie ukryty imobilizer. Z wku**ienia za**bali szybe przednia i tylna wycinajac uszczelki i niszczac nozem lakier. Fanty warte w sumie moze 200 zl a zniszczen za 10 razy tyle.
Czy byl u Ciebie moze ktos ostatnio ogladac samochod i pytal czy chcesz sprzedac?
NR TEL do mnie 0 509 873 997
Brak mi słów auto kupione za całe oszczędności plus pożyczona kasa, która musze oddać.
Zabezpieczeń nie miało bo brakło kasy, nawet nie zdążyłem się nacieszyć bo najpierw chciałem oddać kasę a potem dalej zabrać się za przeróbki. Jestem załamany to był mój jedyny samochód bo nie było mnie stać utrzymywać dwóch, no i teraz leże. Nie mam jak do pracy dojechać po prostu załamka. Nie ma sprawiedliwości a uczywy człowiek zawsze dostanie po dupie taki morał
Brak mi słów auto kupione za całe oszczędności plus pożyczona kasa, która musze oddać.
Zabezpieczeń nie miało bo brakło kasy, nawet nie zdążyłem się nacieszyć bo najpierw chciałem oddać kasę a potem dalej zabrać się za przeróbki. Jestem załamany to był mój jedyny samochód bo nie było mnie stać utrzymywać dwóch, no i teraz leże. Nie mam jak do pracy dojechać po prostu załamka. Nie ma sprawiedliwości a uczywy człowiek zawsze dostanie po dupie taki morał
- Najmłodszy_Gazowiec
Chyba wszyscy nissanowcy przeglądają od czasu do czasu ogłoszenia z klamotami do parch - dobrze było by zwrócić uwagę na charakterystyczne części - więc opisz jakieś znaki szczególne ( może na częściach blacharskich, szyby, pęknięcia rysy - słowem wszystko co może pozwolić w identyfikacji auta) - pilnuj giełd i ogłoszeń internetowych - jak coś znajdziesz do 4,2 to dzwoń i pytaj gościa o wszystko (numery, pochodzenie klamotów itd..) - może uda się coś dowiedzieć.
Trzymaj się stary i bądź dobrej mysli
Trzymaj się stary i bądź dobrej mysli

Life's Too Short For A Full Time Job
A wiec samochód jak widać na zdjęciach jest koloru czerwony (bordowy), części blacharskie były lakierowane co po dokładnym przyjrzeniu się widać. Jeśli chodzi o tapicerkę to była niezniszczona wykonana z weluru szarego. Z przodu były zagłówki. Zamontowany był oryginalny radiomagnetofon kodowany. Samochód był przywieziony z Anglii dlatego musiał być przerobiony miał przyspawaną grodż i przełożony osprzęt. Charakterystyczne po otwarciu maski były nieoryginalne przewody układu hamulcowego. Rzucał się w oczy też zamocowany na opaskach drugi elektrozawór sterujący blokadą. Charakterystyczne było wykończenie zderzaka blachą ryflowaną. Samochód miał aluminiowe felgi 15 i opony BFGoodrich Radial All Terain A/T o rozmiarze 33*12,5 Na felgach były charakterystyczne dekle z napisem AA 4WD na felgach był napis GHIBLI.
W samochodzie znajdował się sprzęt do wspinaczki karabinki zabezpieczenia i elektro narzędzia piła wiertarka polar firmy FJORD NANSEN z napisem z tyłu X SPORT.
W samochodzie znajdował się sprzęt do wspinaczki karabinki zabezpieczenia i elektro narzędzia piła wiertarka polar firmy FJORD NANSEN z napisem z tyłu X SPORT.
to co jest charakterystyczne jeszcze u Adamur4,2 to 2 aku jak ktoś popatrzy pod maske wtym modelu byl jeden po stronie pasarzera a u niego jeszcze dodatkowy po 2 stronie taki jak na zdieciu
http://img252.imageshack.us/my.php?imag ... tuuqe4.png
http://img252.imageshack.us/my.php?imag ... tuuqe4.png
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
-
-
- Kontaktowanie:
niestety dokladny opis roznych charakterystycznych szczegolow ulatwi prace przy ewentualnym zamaskowaniu tychże. a trzeba pamietac ze taki samochod ginie by rozplynac sie w srodowisku wiec mozliwe ze ktos kto ma cos ze zniknieciem wspolnego czyta to forum.
Wiec bedzie wiedzial o czym nie mowic i czego ewentualnei nie oferowac lub usunac elementy charakterystyczne.
Wiec bedzie wiedzial o czym nie mowic i czego ewentualnei nie oferowac lub usunac elementy charakterystyczne.
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie: