nie ma gwarancji, że zawsze i wszędzie tak jest. Ale warto skrzyknąć kumpli i poszukać w różnych kierunkach.
Absolutnie nie życzę abyście to sprawdzali.pozdro
Bo z auta to hooja widać.. Na taki rekonesans to rowerem trzeba jeździć..pezet pisze:Więc coś w tym jest. Tyle tylko, że w dużym mieście szukanie jest dość trudne. Ja szukając, przejechałem 50 metrów od miejsca gdzie stał, ale nie zauważyłem, bo stał za zakrętem
może się popsuł...wstrętny jeep...andrzej:) pisze:no coś w tym jest, ostatnio zwinęli forumowiczowi jeepa i w wyniku wszczętych poszukiwań został odnaleziony - stał sobie na ulicy....
myślałem, że @TRAWOLT będzie pierwszy z podobną odpowiedzią, ale jak widzę pomyliłem sięjezus pisze:może się popsuł...wstrętny jeep...andrzej:) pisze:no coś w tym jest, ostatnio zwinęli forumowiczowi jeepa i w wyniku wszczętych poszukiwań został odnaleziony - stał sobie na ulicy....
kiedys w tv byl program i mowili ze to wlasnie o to glownie chodzi<Kacper> pisze:Czy to jest próba sprawdzenia, czy pojazd ma nadajnik gps?
ja się tam nie na....dalam bo i nie ma o copezet pisze:Ale fajnie tak poczytać,
jak dzipowiec z landryniarzem,
napierdalają się, jak dzieci w piaskownicy łopatkami.
Jak dzieci normalnie,
jak dzieci.......
ciekawe, zaczne czytac gazete od jutra zeby to sprawdzicZibi pisze: Statystyki sa takie - poczytaj kronikę policyjną np w kraku. POniedziałek - wypadek miał nowy pasek - rozbity doszczetnie, w środę gina 3 paski, w piątek dwa się odnajdują.
Tak jest najlepiej. Lata temu gdy nie miałem ac zrobiłem takie cuś, że po ok 15 sekundach od zapalenia włączał się brzęczyk (dla przypomnienia) gdy się nie wykonało odpowiedniego ruchu po chwili otwierał się elektrozaworek włączony poprzez trójnik w przewód od baku i zapowietrzał układ paliwowy.chiquito83 pisze:a nie lepiej odciac zaplon ale dopiero po np 10 sekundach? jak mu zgasnie w czasie jazdy to tez powinien spanikowac i uciec od razu
leee to ja ich wszystkich przechytrzylem bo zapalniczka mi nie dzialaMalutki278 pisze:Do GPS stosowane są zagłuszarki (jammer). Najczęściej takie pod zapalniczkę na trzy zakresy: GSM 900, GSM 1800 i GPS.
jak wiedzie na lawete w bocznej bramie lub ulicy to jemu juz rubka że zgasniea nie lepiej odciac zaplon ale dopiero po np 10 sekundach? jak mu zgasnie w czasie jazdy to tez powinien spanikowac i uciec od razu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość