PATROL LONG 4.2D
PATROL LONG 4.2D
Dzis w nocy koledze ze szczecina dokladnie z podjuch pociagneli patrola.Long 4.2dizel czarno srebrny charakterystyczne duze lusterka,felgi alu 10 calowe,opony 33 maxis,podgrzewane siedenia.uszkodzony lekko prawy przod (blotnik,maska,rura chromowana) auto bylo kiedys moje wiec jest duzo charakterystycznych,nieorginalnych poprawek...
Gr 850Nm mi sie marzy :)
Re: PATROL LONG 4.2D
Wspolczuje
Bede w okolicach niedlugo i bede mial na uwadze. Mam nadzieje,ze pozdychaja [cenzura].
Bede w okolicach niedlugo i bede mial na uwadze. Mam nadzieje,ze pozdychaja [cenzura].

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
W Szczecinie 3 dni temu ukradli też patrola 2.8 3d też czarno-srebrny.
Masakra. Mi w tym miesiącu chcieli ukraść płaskiego.
Czyżby jakaś nowa prężna ekipa?
Masakra. Mi w tym miesiącu chcieli ukraść płaskiego.
Czyżby jakaś nowa prężna ekipa?
Blazer 99'
Akcja byla taka... w nocy ktos odjechal patrolem z pod bloku.rano telefon na policje ze ukradli.okolo poludnia ktos dzwoni ze stoi obok na osiedlu.tel na policje ze jest i ze nikt jeszcze go nie dotykal i nie podchodzil do niego...ok mowia policjanci-tajniaki juz jada i beda filowac zeby zlapac zlodzieja.Dzwoni do mnie wlasciciel i mowi ze beda sie psy tam czaic
mowie mu chlopie jedz zabieraj auto bo psy pewnie pojada na obiadek a patrol w tym czasie znowu zmieni miejsce parkowania... i zgadnijcie co??? kolega jedzie i nie ma zadnych tajniakow i wogule wszyscy maja w dupie...zabral auto do domu przed zlodziejami i cieszy sie z tak sie skonczyło.

-
Zgłoś ten postOdpowiedz z cytatemSKRADZIONO PATROL2.8
przez Zaleś 27 cze 2011, o 13:50
Dziś w nocy między 02.00-07.00z ul. Sucharskiego8 (przy Ku Słońcu) skradziono Patrola 2.8.
Cechy charakterystyczne:
Opony 35'' BFG M/T na felgach srebrnych.
Kolor Czarno-Srebrny
Z przodu czarny kangur i 2 halogeny Dalekosiężne Hella (czarne)
Zderzak przedni org. bez kłów
Tylny zderzak podcięty pod hak holowniczy.
Z tyłu na plastiku (dach) srebrny duży napis Nissan
Na tylnych drzwiach (lewa część) Naklejka CB Radio Szczecin ,,Zaleś"
Na masce, po przekątnej był oklejony czerwoną folią (ślad opony)
W zbiorniku miałem pozostałości paliwa po ostatniej jeździe okolo 3-4 litrów, więc nie mogł zajechać daleko.
Przedwczoraj na tej samej ulicy miała również miejsce kradzież,ale samych kół z BMW i ja też miałem poodkręcane (nie do końca) śróby w kołach, więc może tylko na nich komuś zależało i nie stoi teraz gdzieś spalony.
Jak ma ktoś jakiekolwiek informacje na ten temat to bardzo proszę o kontakt:
502-064-086 Paweł
poniżej zamieszczam filmik z jazdy próbnej- jak auto wyglądało.
http://www.youtube.com/watch?v=GCwvMH9HAQc
http://www.4x4-zachodniopomorskie.pl/fo ... =11&t=5403
przez Zaleś 27 cze 2011, o 13:50
Dziś w nocy między 02.00-07.00z ul. Sucharskiego8 (przy Ku Słońcu) skradziono Patrola 2.8.
Cechy charakterystyczne:
Opony 35'' BFG M/T na felgach srebrnych.
Kolor Czarno-Srebrny
Z przodu czarny kangur i 2 halogeny Dalekosiężne Hella (czarne)
Zderzak przedni org. bez kłów
Tylny zderzak podcięty pod hak holowniczy.
Z tyłu na plastiku (dach) srebrny duży napis Nissan
Na tylnych drzwiach (lewa część) Naklejka CB Radio Szczecin ,,Zaleś"
Na masce, po przekątnej był oklejony czerwoną folią (ślad opony)
W zbiorniku miałem pozostałości paliwa po ostatniej jeździe okolo 3-4 litrów, więc nie mogł zajechać daleko.
Przedwczoraj na tej samej ulicy miała również miejsce kradzież,ale samych kół z BMW i ja też miałem poodkręcane (nie do końca) śróby w kołach, więc może tylko na nich komuś zależało i nie stoi teraz gdzieś spalony.
Jak ma ktoś jakiekolwiek informacje na ten temat to bardzo proszę o kontakt:
502-064-086 Paweł
poniżej zamieszczam filmik z jazdy próbnej- jak auto wyglądało.
http://www.youtube.com/watch?v=GCwvMH9HAQc
http://www.4x4-zachodniopomorskie.pl/fo ... =11&t=5403
Nie ktoś, tylko nasz kolega Miastek okazał się tym co to auto wywęszył.iras01 pisze:Akcja byla taka... w nocy ktos odjechal patrolem z pod bloku.rano telefon na policje ze ukradli.okolo poludnia ktos dzwoni ze stoi obok na osiedlu.tel na policje ze jest i ze nikt jeszcze go nie dotykal i nie podchodzil do niego...ok mowia policjanci-tajniaki juz jada i beda filowac zeby zlapac zlodzieja.Dzwoni do mnie wlasciciel i mowi ze beda sie psy tam czaicmowie mu chlopie jedz zabieraj auto bo psy pewnie pojada na obiadek a patrol w tym czasie znowu zmieni miejsce parkowania... i zgadnijcie co??? kolega jedzie i nie ma zadnych tajniakow i wogule wszyscy maja w dupie...zabral auto do domu przed zlodziejami i cieszy sie z tak sie skonczyło.
I całe szczęście dla własciciela.

Miastek zuch chłopak
tak wlasnie cos widzialem rano ze dopisal i szybko skasował... chyba tez bral udzial w akcji obserwacyjnej
Fakt jest faktem ze duza czesc aut skradzionych parkuje sobie spokojnie w okolicy.
Alarmy,alarmy najtansze zakladac
zobaczy zlodziej i pujdzie dalej a i czesci kupowac z pewnych zrudeł 

Fakt jest faktem ze duza czesc aut skradzionych parkuje sobie spokojnie w okolicy.
Alarmy,alarmy najtansze zakladac

-
Iras popraw te "zrudła"