vandall_jr pisze:Igor fajnie, że auto znalazłeś gratulacje ale czego ty się spodziewałeś, że policja coś zrobi, trochę to naiwne.
Wiem z autopsji, że ten cały system policji to jeden WIELKI CHUi. 4 lata temu miałem dokładnie ten sam problem. Też go sam rozwiązałem bo tym [cenzura] agentom FBI odpalić allegro się nie chciało. Szkoda gadać, mandat z fotoradaru Ci wystawią, punkty Ci wpiszą ale jak już jest konkretny problem, to już za trudno.
Wiesz …
Ja zgłosiłem kradzież , wyciągnąłem wszystkie nagrania z monitoringów , ustaliłem numery samochodów powtarzających się przy Patrolu
Ustaliłem dane potencjalnego sprawcy … to wszystko trwało … w Polsce za własne środki musiałem go obserwować , wszystkie materiały operacyjne w międzyczasie przekazywałem naszej dzielnej Policji …. ustaliłem do czego służy im Patrol , w której hali go trzymają przy granicy …. Policja NIC … no KARWA NIC
Widząc całkowitą zlewkę ze strony stróżów bo chyba nie prawa sami doprowadziliśmy do oddania Patrola przez sprawców kradzieży .
… a teraz Karwa jestem głównym podejrzanym
Nadmienię że to nie nasz Patrol tylko klienta który pozostawił go na przegląd w warsztacie