Pozdrawiam,
Wiewiórek
Moderator: Student
Jacuś jak poszłosuzus pisze:nawet sie załapałem do galerii
Anno gdzie żeś takiego kotka znalazłaFergie pisze:http://www.youtube.com/watch?v=P17w2KGlLro - tu jeszcze filmik z wyścigu wyciągarek
A się przyplątałStang pisze:Anno gdzie żeś takiego kotka znalazła![]()
Innym razemFergie pisze:A się przyplątałStang pisze:Anno gdzie żeś takiego kotka znalazła![]()
Szkoda, że Cię nie było
Na Pucharze znaczy
Boczkiem to myśmy jechalidardes pisze:Niektórym się 18-ta próba mocno przedłużyła
a można było boczkiem....![]()
I zabrakło nam 7 pkt do trzeciego w generalce.prolog 3
noc 13
dzień 2
i na koniec 3
Twardy pisze:.
Jak wam Piotrus poszło ?
Ja nie dotrwałem do końca, ale ponoć ponad siedem godzin na dwa mechaniki.GUTMAN pisze:piękna dziura na wtopę!! długo trwała akcja wydobywcza ?
powinni dostać nagrodę dla największych pechowców w tego rocznym pucharze..rudypajero.koszalin pisze:Ja nie dotrwałem do końca, ale ponoć ponad siedem godzin na dwa mechaniki.GUTMAN pisze:piękna dziura na wtopę!! długo trwała akcja wydobywcza ?
To samo zauważyłem i tam się coś nie zgadza; wygląda to tak jakby w Olsztynie zajął 4 miejsce a nie egzekwo trzecie.Owczarka skoro w trzeciej rundzie zajął trzecie razem z Ambrozją to należało się po 72 pkt do generalki co daje pewne miejsce trzecie
Szupryk46 pisze:A tak z innej beczki ...
Czyżby Zibi powrócił na trasy ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość