Moderator: Student
możesz mieć mechanika i plombować go na PO a na PT odkręcać albo plombować jednego elektrykaZbyszek G pisze: chce startować w PT i Pucharze a w klasie Adv raczej ciężko będzie zbudować auto żeby pojechać w jednym i drugim. Jak założę mechanika to nie pojadę w tej klasie w PP a z elektrykiem nie mam co podjeżdżać do PT. Mam na myśli cięższe auta jak Patrol czy G bo nie każdy chce Suze a ta z twinmotorem może sobie poradzi.
jeżeli wyciągarka ma dwa silniki lub dwa bębny to jest traktowana jako dwie wyciągarkiZbyszek G pisze:Jakoś nie widzę tego plombowania i odkręcania wyciągarek tym bardziej że elektryczną na przód mam w aucie za siedzeniami.Pod koniec sezonu chyba zaplątał bym się w te linki od plomb. Traktowanie twinmotora w PT jako 2 wyciągarek to bzdura tym bardziej że dopuszczone są mechaniki. Myślę że to zwykłe przeoczenie orga albo czyjaś zła interpretacja przepisów.
można dyskutowaćPrzemekslaw pisze:To ze 2 bebny przy mechaniku to 2 windy to jest zrozumiałe...
Ale 2 silniki to troche bardziej skomplikowane.. przecież beben i lina jest jedna, powinno byc to traktowane jako jedna winda
tak myślałem że LUAZ jeszcze wróci do łask ...LechuPL pisze: niby nie ma możliwości wymiany na mosty portalowe ( chyba ze seryjne - to wiadomo w jakich autach ) a w rozmiarze opon już są różnice ograniczające zalety takiego mostu ... tak patrząc to można małą mega wypasioną zmotke na zwolicach z mechanikiem i elektrykiem tyl + asekuracja wsadzić do ADV ;];]
bo tak jak @Jacenty napisał regulamin Ładogi czytaj Poland Trophy pisany jest pod ruskie ustrojstwa typu Luazczaykowski pisze:tak myślałem że LUAZ jeszcze wróci do łask ...LechuPL pisze: niby nie ma możliwości wymiany na mosty portalowe ( chyba ze seryjne - to wiadomo w jakich autach ) a w rozmiarze opon już są różnice ograniczające zalety takiego mostu ... tak patrząc to można małą mega wypasioną zmotke na zwolicach z mechanikiem i elektrykiem tyl + asekuracja wsadzić do ADV ;];]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość