Moderator: Student
Zbyszek G pisze:Patrząc na autka Adv w Bojanowie to nic się nie zmieniło.Wszyscy liczą na dobry humor sędziego.
sądząc po Bojanowie to i Kufel Gratem by do ADV się łapałGUTMAN pisze:kurde, może by przymknął oko na mechanika i nie musielibyśmy go demontować w ADV![]()
![]()
![]()
Od II rundy obowiązkowa płachta serwisowa na wyposażeniu samochodu - tyle wiem o zmianach, było to zapowiedziane w Bojanowie.Flor pisze:Czy ktoś ma jakieś oficjalne wiadomości na temat zmian w regulaminiebo zapowiadali jakieś zmiany w wyposażeniu i sprzęcie
a czasu już nie za wiele
też takie plotki słyszałemmargod pisze:Od II rundy obowiązkowa płachta serwisowa na wyposażeniu samochodu - tyle wiem o zmianach, było to zapowiedziane w Bojanowie.Flor pisze:Czy ktoś ma jakieś oficjalne wiadomości na temat zmian w regulaminiebo zapowiadali jakieś zmiany w wyposażeniu i sprzęcie
a czasu już nie za wiele
:
Flor spokojnie może jeszcze odpowiedzą teraz zajęci Bają byliFlor pisze:też takie plotki słyszałemmargod pisze:Od II rundy obowiązkowa płachta serwisowa na wyposażeniu samochodu - tyle wiem o zmianach, było to zapowiedziane w Bojanowie.Flor pisze:Czy ktoś ma jakieś oficjalne wiadomości na temat zmian w regulaminiebo zapowiadali jakieś zmiany w wyposażeniu i sprzęcie
a czasu już nie za wiele
:ale jakieś parametry ,rozmiar
punkt w regulaminie
![]()
org na moje maile leje z góry
a gdzie tak jest napisaneKarson pisze: Płachta serwisowa ma być,
dla ludziów czy na autko? jak dla autka to chętnie przyjmiemy - na zawszeGAZFAN pisze:Mogę dać do dyspozycji jeden namiot taki z Logo LR na nim
Namiot jest brakuje DJ - a używek i kobiet.GAZFAN pisze:Mogę dać do dyspozycji jeden namiot taki z Logo LR na nim
Wyjąłeś mi to z ustmargod pisze:Jak będzie Carolineteam to będę i "kobiety"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości