jakoś ten dzień się kończy i nic nie widaćSzanowni Zawodnicy,
informujemy, że od poniedziałku 30.08.2010 na stronie www.puchar.off-road.pl będzie dostępny Regulamin Uzupełniający III rundy COVAL Pucharu Polski OFF-ROAD PL.

Moderator: Student
jakoś ten dzień się kończy i nic nie widaćSzanowni Zawodnicy,
informujemy, że od poniedziałku 30.08.2010 na stronie www.puchar.off-road.pl będzie dostępny Regulamin Uzupełniający III rundy COVAL Pucharu Polski OFF-ROAD PL.
nie mam nic przeciwko ściganiu się z ex jak na Magamiem.wilk pisze:A mi to pasuje, ale to moje subiektywne odczucie . Przyjemnie jest się ścigać z extremem , można się wiele nauczyć ... , jedyne co było trudne , to dziury po zwolnicach .
W Choczewie w dzień sie wyjeździliśmy porządnie , chociaż noc i przeliczanie kar było żenadą .
trwaj chwilo jesteś pięknaLaska pisze:co to dzień naprzeciw wieczności
Może dlatego, że według Organizatora:Zbyszek G pisze:Coś mało załóg się zgłosiło. Może na OS będzie luźniej
więc reszta zawodników odpuściła, bo nie ma o co walczyć np. III w generalce Marek Temple traci do Roberta tylko 12pkt i podobno nie liczy się już w walce o pudłoW najwyższej i budzącej największe emocje klasie Extreme liczy się obecnie tylko dwóch zawodników – triumfator tegorocznego Breslau Adventure Rallye – Robert Kufel i zwycięzca Magam Trophy – Marcin Łukaszewski
czyli co nie wybierasz siębobon pisze:Bo on teraz z trudny jest-ten puchar![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość